Kolloide mineraler trækker giftige tungmetaller ud af kroppen

1. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Mange typer tungmetaller og giftige mineraler ophober sig i kroppen, og er årsag til nervelidelser og indlæringsvanskeligheder i børn. De giftige stoffer kommer fra alt omkring os; luften vi indånder, elektronik vi rører ved osv.

De giftige mineraler forstyrre nervebanernes signaler og skaber et hav af lidelser som f.eks. ADHD, ADD, indlæringsvanskeligheder og som sagt opmærksomhedsforstyrrelser og generelle nervelidelser.

Der findes for dig i Danmark kun meget få løsninger til at trække alle disse giftige stoffer ud af kroppen, og det er kolloide mineraler fra specielle kosttilskud.

De specielle kosttilskuds kolloide mineraler nærer også alle kroppens funktioner så den fungere optimalt. Nervebaner vil blive regenerere hurtigt og fungere mere og mere optimalt, hvilket vil øge indlæringen, fokus og opmærksomhed m.fl. Tænke og reaktionshastighed vil stige, ja der er god grund til at læse videre.

“Helbredt fra giftig arsenik i 1935”

Helbredt fra dødsens farlig (Bone Sarcoma) forårsaget af arsenikforgiftning
I 1935 fik en 21 årige kvinde konstateret Bone Sarcoma, som nedbrød hendes knogler i knæet. Der blev konstateret giftig arsenik i kroppen på kvinden. En læge behandlede kvinden med kolloid arsenik, som vil skubbe den giftige arsenik ud af kroppen. Røntgenbilleder fra den over 80 år gamle dokumentation viste kvinden blev rask og hendes knogler blev genskabt. (Ref. -1935 Arsenic case).

Ja nu bliver det interessant, for læs videre og du vil lære hvad kolloide mineraler for noget.

Det starter i tarmene
Tarmenes vægge er på optagelsessiden positivt ladede, designet til at fange og optage mineraler som er negativt ladede.

”Modsætninger tiltrækkes”

KUN kolloide mineraler fra planter er negativt ladede.

De fleste kosttilskud er med mineraler som er positivt ladede, og derfor optages de meget ringe i kroppen, og kan ende med at ophobe sig i f.eks. væv i kroppen og forårsage seriøse forgiftninger.

Kroppens celler
En celle i kroppen er positivt ladet på ydersiden og negativt inden i. Farlige positivt ladede mineraler kan være narret ind i cellens negativt ladede del, og blive der så cellen IKKE fungere korrekt. (nerveskade).

Kolloide mineraler bliver naturligt tiltrukket cellerne, men kan ikke forblive inde i cellerne fordi både cellen og det kolloide mineral begge er negativt ladede, MEN skulle der findes et giftigt positivt ladet mineral i cellen, vil det blive tiltrukket at de forhåbentligt flere negativt ladede kolloide mineraler, og blive skubbet naturligt ud af cellen og helt ud af kroppen. Cellen kan nu fungere optimalt, da den ikke er hæmmet af det giftige mineral længere.

”Kolloide mineraler tiltrækker giftige positivt ladede mineraler
og skubber dem ud af kroppen”

Principperne

 • Giftig arsenik mineral, tiltrækkes af kolloid arsenik mineral
 • Giftig kviksølv mineral, tiltrækkes af kolloid kviksølv mineral

Kolloide mineraler er sunde og kan aldrig forgifte kroppen, da de naturligt skubbes ud af modsætningsprincippet af negativ og positivt ladede partikler. For at afgifte kroppen fra et bestemt giftigt mineral skal man have et kolloid mineral af samme type.

Hvad er kolloide mineraler?
I landjorden findes der giftige metalliske mineraler, som ikke optages særlig godt i kroppen pga. deres positive ladning og fysiske størrelse. Når planter suger mineralerne op af landjorden knuses de til bitte små mineraler med unik negativ ladning, altså gjort klar til at nære mennesker med mineraler. Kolloid betyder; meget lille.

Kolloide mineraler findes i al plantebaseret føde.

Mangel på mineraler i landjorden
KUN og KUN de mineraler som findes i landjorden kan også være i planten, og her begynder problemerne for vores helbred i dag.

Landjorden er udpint, og der findes kun meget få mineraler tilbage. Derfor smager en tomat ikke af en rigtig tomat som for 50 år siden osv. Landjorden tilsættes mineraler fra landmandens kunstgødning, og KUN de mineraler nødvendige for at en plante kan vokse og ligne en plante som kan sælges.

Mennesker bliver fysisk syge pga. mangel på mineraler som kroppen skal bruge for at være levende. I gamle dage flyttede hele landsbyer væk når beboerne begyndte at vise tegn på sygdom. Man vidste det var fordi landjorden ikke længere indeholdt nok næringsstoffer.

Bjergområder er rige på alle over 80 mineraler
Alle områder i bunden af bjerge viser stort indhold af alle livsnødvendige mineraler. Planter vokset op der indeholder mange flere typer mineraler, som skal til for at nære kroppen korrekt.

Mennesker som lever i områder som får leveret grøntsager fra bjergområdernes marker får ganske enkelt en langt rigere mængde mineraler end vi gør i Danmark. Derfor ser vi også at levetiden f.eks. i Polen er op til 10 år mere i gennemsnit end i Danmark.

Kosttilskud med kolloide mineraler
Der findes kun to kosttilskud i hele Skandinavien som indeholder alle 80+ kolloide mineraler og det er ”LivsEnergi Maxi” og ”Life Source – plant derived minerals”.

Ordet kosttilskud betyder; tilskud til kosten, hvilket ikke fandtes i gamle dage. Kosttilskud er opfundet så mennesker kan blive i byen og leve videre selvom landjorden mangler næringsstoffer, eller hvis man har så travlt man kun spiser brød hver dag.

Indtil landjorden igen indeholder rigelige mængder mineraler er kosttilskud nødvendige, og det skal helst være de rigtige kosttilskud, især i den giftige tid vi lever i lige nu.

Afgiftning af næsten alle typer tungmetaller
Med fordel kan man rense sin krop for næsten enhver type giftige tungmetaller helt ned på celleniveau, ved dagligt at bruge enten ”LivsEnergi Maxi” og ”Life Source – plant derived minerals”. En billig løsning i forhold til hvad man får helbredsmæssigt.

Aluminium eller kviksølvforgiftninger fra f.eks. vacciner, eller endda overfølsomhed for et type metal kan højest sandsynligt løses blot ved at bruge et eller begge af de to kosttilskud.

Vil man afgifte sin krop totalt fra tungmetaller gennem kosten, skal man have fat i grøntsager fra dele af hele verden for at få det bredeste spektrum af kolloide mineraler som er modpart til alle de typer tungmetaller som findes i dag.

Vores meget giftige verden
Computere, mobiler, elektronik generelt, biler, dæk, køkkenredskaber, møbler… ALT hvad du er i kontakt med indeholder muligvis flere typer giftige mineraler som du enten indånder eller optager blot ved at røre ved det, det er umuligt at leve et normalt liv i Danmark og samtidig få nok kolloide modpart mineraler som kan trække disse giftstoffer ud af kroppen.

E- og A-vitamin for at booste nerveregeneration
Nervebanerne er stadig skadet eller hæmmet efter giftstofferne fra f.eks. medicin, vacciner m.fl. er fjernet fra kroppen, og nervebaner skal derfor regenereres. Mange dokumentationer viser at A- og E-vitamin øger nerveregeneration betydeligt.

Derfor bør du bruge ekstra A- og E-vitamin til ”LivsEnergi Maxi” og eller ”Life Source – plant derived minerals”, for hurtigere nerveregeneration.

LivsEnergi Maxi er justeret til at give alle vitaminer og mineraler i korrekt forhold til hinanden, derfor er der ”kun” omkring 20mg E-vitamin ved en normal daglig dosis af LivsEnergi Maxi. Undersøgelser viser at E-vitamin bør starte på 800mg E-vitamin dagligt i en periode og gradvist øges helt op til 3.500mg E-vitamin om dagen for at booste nerveregeneration.

Der er ca. 3.000µg beta-carotene i LivsEnergi Maxi som kroppen omdanner til Ca. 1.5mg A-vitamin.

A-vitamin må tages terapeutisk op til 180mg om dagen i maks. 30 dage ifølge Dr. J. Wallach. Ellers er daglig anbefalet dosis 3mg. Stærkeste præparat i Danmark er 900µg pr. pille hvilket betyder man kan tage 3 piller om dagen, selvom det overskrider dansk anbefalet daglig dosis.

Tungmetaller i omgivelserne kan føre til ond cirkel uden kosttilskud
En rapport fra 2003 viser at det meget giftige bly optages lettere i kroppen, når kroppen samtidig mangler alle andre mineraler, især; calcium(kalk), zink og jern. Når kroppen først har optaget bly bliver det lettere og lettere at optage mere bly, hvilket får meget farlige konsekvenser for helbredet. En anden rapport viser det samme om kviksølv og andre tungmetaller.

Kviksølv fører til ADD og nerveskader
I en meget stor undersøgelse lavet af mere end 9 forskningsinstitutter i USA, konkludere man at mangelfuld kost som fører til mangler på flere mineraler, bl.a. jern, zink, selen, calcium (kalk), fører til ophobning af kviksølv i kroppen, især i børn som udvikler opmærksomhedsforstyrrelser også kendt som ADD.

Kilder;

 • Effective removal of heavy metal by biochar colloids under different pyrolysis temperatures. Key Laboratory of Soil Environment and Pollution Remediation, Institute of Soil Science, Chinese Academy of Sciences, Nanjing 210008, Jiangsu Province, China. 2016 Apr;206:217-24. doi: 10.1016/j.biortech.2016.01.065. Epub 2016 Jan 25.
 • Colloidal Minerals Remove their Toxic Cousins, Journal of the Institute of Nutritional Science, by Dr Stephen Whiting.
 • Role of Essential Trace Minerals on the absorbation of heavy metals with special reference to lead. Department of Biochemist~ St. John’s Medical College, Koramangala, Bangalore-34. Indian Journal of Clinical Biochemistry, 2003, 18 (2) 154-160.
 • Mercury exposure, nutritional deficiencies and metabolic disruptions may affect learning in children. United Tribes Technical College, Bismarck, ND, USA. 2; Department of Health and Nutrition Sciences, Brooklyn College of CUNY, Brooklyn, NY, USA. 3; Departments of Neuroscience and Ophthalmology, LSU Neuroscience Center. Louisiana State University Health Sciences Center, New Orleans, LA, USA. 4 Carl Hayden Bee Research Center, Tucson, AZ, USA. 5Department of Chemistry and Engineering Physics, University of Wisconsin-Platteville, Platteville, WI, USA. 6Contributing Editor, Alternative Medicine Review, Durango, CO, USA. 7Institute for Agriculture and Trade Policy, Minneapolis, MN, US. 8 Institute of Neurotoxicology and Neurological Disorders, 8232 14th Avenue NE, Seattle, WA, USA. 9; Shepherd University, Shepherdstown, WV, USA. Behav Brain Funct. 2009; 5: 44.
 • Arsenic, Cadmium, Lead, and Mercury in Sweat: A Systematic Review. 1; Children’s Hospital of Eastern Ontario Research Institute, Ottawa, ON, Canada K1H 8L1. 2; linical Epidemiology, Ottawa Hospital Research Institute, Ottawa, ON, Canada K1Y 4E9. 3; Environmental Health Clinic, Women’s College Hospital, Toronto, ON, Canada M5S 1B24; Department of Family and Community Medicine, University of Toronto, Toronto, ON, Canada M5T 1W7. J Environ Public Health. 2012; 2012: 184745.
 • Multivitamin/mineral supplements and prevention of chronic disease. Evid Rep Technol Assess (Full Rep). 2006 May;(139):1-117.
 • 1935- Arsenic case; “A Case of Bone Sarcoma Treated by Colloidal Arsenic”. A paper read in outline by Prof. E. F. Burton, at the 10th Colloid Symposium held at Cornell University, June 19, 1935.
 • PubMed.Gov (Ncbi.nlm.nih.gov), en af verdens største medicinske databaser
 • Embase, Verdens største medicinske database
 • Colloidal-min.com
 • Google.com
 • Den tilbageholdte viden om helbredelser, af Robby Curdorf
 • Medicin-slave eller Ernæringsklog”, af Robby og Christina Curdorf
 • Cancer-info.com / Colloidal.html
 • Rare Earths, Forbidden cures, af Dr. J. Wallach
 • Let´s play doctor”, af Dr. J. Wallah
 • Pixabay.com