Hvilken blodtype og stjernetegn lever længst og hvorfor?

1. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Omfattende videnskabelige undersøgelser afslører hvilken blodtype og stjernetegn som lever længst og hvorfor. Læs med her og se hvad du kan gøre for at øge levetiden for lige netop dig.

Siden 1950
En rapport fra 1950 viser at forskere har målt betydelige forskelle i personligheder efter ABO blodtyper. Rapporten er Publiceret i PubMed, som er verdens 2. største medicinske publiceringsmedie www.ncbi.gov i Amerika. Alle artikler på Reddigselv.dk om blodtyper er baseret på videnskabelig fakta og ikke teorier som danske læger og forskere gerne vil kalde alle sammenhænge mellem blodtyper og personligheder og kost.

Især blodtype A, som udgør 43% af befolkningen, bør læse råd i denne artikel, hvis de vil leve et langt og rask liv.

Meget interessant data
Reddigselv.dk har indkøbt publicerede medicinske og professorers rapporter for statistikker af blodtyper og fødselsdatoer hvad angår levetid, selvmord, mord og lidelser. Vi har fundet meget interessante data som i den grad beskriver risikogrupper og hvad de kan gøre for at forlænge livet, hvilket altid er formålet med Reddigselv.dk.

Livsforlængende råd findes i slutningen af artiklen.

Diagrammet viser længst levende mennesker efter stjernetegn;

Diagram, Reddigselv.dk Copyright 2017

Krebsen og Skytten, de hårde fakta
Der bliver født flest mennesker i august måned, så det er ikke antallet af fødte i en bestemt måned som afgør hvem som statistisk overlever længst. Der er overvægt af kvinder i statstikken.

Er man født i Krebsens tegn viser alle undersøgelser at man lever længst. Hvis man er født i Skyttens tegn lever man kortest.

Krebsen som blodtype A, mindsker chancen for et langt liv betydeligt. Krebs som blodtype O giver den højest statistiske levealder overhovedet

Skytten som blodtype A har dårlige chancer for at leve længe. Skytten som blodtype O kan øge sin levetid enormt.

Blodtyperne, stjernetegn og levetid

Diagram, Blood types lifespan, Reddigselv.dk copyright 2017

Blodtype O lever længst og udgjorde over 70% af mennesker som var over 100 år gamle i en undersøgelse om længst levetid blandt blodtyper. Blodtype O har mindst risiko for kræft og selvmord men slår hyppigere andre mennesker ihjel end sig selv.

Blodtype O er i risiko for at udvikle allergi som f.eks. astma, depression og angst især som Tvilling, Krebs, Løve, Jomfru og Vægten.

Blodtype A lever kortest, og har størst risiko for kræft, hjertelidelse og psykotiske lidelser inkl. OCD og dermed selvmord, hvilket er negativt for et langt liv. Blodtype A som Vægt, Skorpion, Skytte eller Stenbuk lever kortest, men det kan der gøres noget ved.

Blodtype B lever længere end blodtype A og er et meget balanceret væsen som mest har risiko for hjertelidelser og hukommelsesbesvær, og en lille statistik som viser at blodtype B hellere slår andre ihjel end sig selv. I Tokyo var der flest mennesker med blodtype B som er over 100 år gamle.

Blodtype AB lever kortere end blodtype B. Blodtype AB slår hverken sig selv eller andre ihjel, men har alligevel kort levetid som måske hænger sammen med den lave fysiske udfoldelse, og større risiko for hjertelidelser og hele 82% risiko for at udvikle kognitiv svækkelse.

Blodtype B og AB som Tyr, Krebs, Jomfru eller Vandmand har god chance for et langt liv, hvilket blodtype A også kan have med lidt modificeringer i livet og kosttilskud.

Unormal hjerterytme rammer mest Vandmanden og Fisken. Hjertelidelser rammer mest Fisken, Vædderen og Tyren. Fra Tyrens tegn stiger forekomsten af ADHD støt indtil den topper ved Skytten. Autisme har hele 53% forekomst i børn med mødre af Rhesus negativ blod.

Sukker er godt for aktive mennesker
Jo mere aktiv man er desto mere sukker kan man omsætte i kroppen, og desto mere har kroppens celler brug for. Blodtype O dyrker mere end dobbelt så meget fysisk aktivitet som blodtype A, og derfor tåler blodtype O meget mere sukker end blodtype A og de andre blodtyper.

Blodtype O har hele tiden en mellemhøjt niveau af adrenalin som øger forbruget af glukose (Glukolyse) i kroppen, alt efter stresstilstand. Bliver blodtype O ofte stresset stiger glucose-omsætningen til energi ret meget, og derfor skal en træt blodtype O have mere sukker end nogen anden blodtype.

Multiple Sklerose er forbundet med høj nervecelle-aktivitet som blodrype O har, og lavt blodsukker som kan give kroppens centrale nervesystem et chok så det begynder at nedbryde myelin som isolerer nervebanerne fra hinanden så de ikke kortslutter, som de gør ved multiple sklerose. Det er meget farligt for blodtype O at have lavt blodsukker.

Pas på med sukkerfrie produkter som indeholder Aspartam og eller Sucralose hvis du er en meget aktiv person som dyrker ofte motion, da det kan føre til bl.a. Multiple Sklerose. Flere proteinprodukter til sportsaktive indeholder farlig Asparatem og Sucralose, vær opmærksom på ingredienserne.

Soltimer er afgørende
Mængden af sollys og dermed sæsontilstande som pollen, bakterier m.fl. fra man fødes har stor betydning for den permanente personlighed og hvilke lidelser man er mest disponeret for, har flere forskere konkluderet.

Selvmord
Mennesker begår ofte selvmord i samme måned man er født. Krebsen lever længst og begår næsten ikke selvmord, hvilket tyder på Krebsen er et meget mentalt velafbalanceret væsen. Jomfruen og Vandmanden begår mindst selvmord.

Diagram, Stjernetegn og selvmordsrate, Reddigselv.dk Copyright 2017

Selvmordsraten er mindst ved Vandmanden men så stiger den også støt som vi nærmer os Fisken og Vædderens tegn og topper ved Tyrens tegn for at falde mod Krebsens tegn. Når vi nærmer os Løvens tegn stiger selvmordsraten igen for at falde til meget lavt hos Jomfruen.

Mænd begår hele 3 gange ofte selvmord end kvinder.

Selvmord har dog været støt faldende i Danmark siden 1981 til i dag, med en lille stigning ved finanskrisen 2006 men er nu faldende igen. Interessant nok falder antallet af dødsfald i Danmark den sidste dag i hver måned, om det er en fejl i statistikken vides ikke, men måske det hænger sammen med lønningsdagen.

Hårdt at være leder (eller udgive sig for at være det)
Oxidativ stress er en af de største faktorer imod langt liv. En leder som ofte skal håndhæve sin position som leder har mere Oxidativ stress i kroppen end normalt, derfor kan mennesker som forsøger at indtage en lederposition uden officielt at være leder faktisk forkorte sit liv.

Blodtype O er den mest dominerende i forretningslivet, hvor den statistisk indtager positioner som f.eks. revisor, politiker, minister, forretning, salg, terapeut.

Blodtype O er en aggressiv personlighed som angriber når angrebet, som ofte hellere vil tjene penge end at øge vennekredsen. Blodtype O opfatter indeni kritik som et personligt angreb. Blodtype O forventer ofte at blive rost for sine præstationer, men reagerer meget dårligt overfor irettesættelser.

Blodtype A har ikke de bedste egenskaber for lederskab og kan ikke lide overraskelser, men er rigtig gode medarbejdere, og findes mest i professioner som; revisor, advokat, økonom, forfatter.

Blodtype B er ikke så god til at uddelegere opgaver, men er yderst værdifulde og pligtopfyldende medarbejdere og findes mest i professioner som; detektiv, journalist, kunstner, psykolog eller psykiater.

Blodtype AB er ikke særlig opfindsomme eller kreative men de er særdeles gode til strategi og planlægning og findes mest i professioner som; leder i en virksomhed, forhandler, bureaukrat, underviser, advokat.

Oxidativ stress og kortisol forkorter livet
Sammenhængen er skræmmende tydelig mellem blodtype A´s tendens til selvmord og niveauet af kortisol i blodet.

Diagram, BlodtypeA&Kortisol, Reddigselv.dk Copyright 2017

Kortisol dæmper agressiv adfærd og mindsker stress i kroppen. Kortisol forkorter livet betydeligt, derfor en rigtig god ide at læse videre.

Blodtype A har den største mængde kortisol i blodet hele tiden da de overreagerer på selv den mindste stress, som paradoksalt gør blodtype A til de mest rolige og venlige af alle. Blodtype A er på en måde forudbeskyttet mod høj stress pga. høj niveau af kortisol.

Desværre er overflod af kortisol kræftfremkaldene og kan fremme væksten af tumorer og psykoser. Mentale lidelser er stor årsag til selvmord. Hvilket stemmer overens med blodtype A som den mest disponible for kræft.

Lav blodsukker ophæver kroppens respons på kortisol, og så kan blodtype A blive i dårligt humør og have formindsket tålmodighed med omgivelserne ligesom blodtype O ofte har.

Blodtype O danner også en smule kortisol under stress, men kan nedbryde kortisol meget hurtigt bare ved at forestille sig at være et dejligt sted i bare 30 minutter, hvilket ikke vil dæmpe niveauet af kortisol i blodtype A.

Blodtype B ligger på vægtskålen mellem blodtype A og O, og kan derfor enten have de laveste eller højeste niveauer af kortisol i kroppen.

Blodtype AB ligner blodtype O hvad angår produktion af kortisol.

Kortisol kan være fedende
Kortisol modvirker funktionen af insulin. Mennesker med overvægt på maven, brystkassen, skuldre og nakke og eller “pæreformede” kroppe er forbundet med større niveauer af kortisol som ændrer på sukkerforbrændingen som dermed leder til overvægt. Blodtype A er derfor stærkt forbundet med overvægt kaldet “Android obesity”.

Allergi kan føre til selvmord og mord, men ikke hos alle
Allergi fra pollen kan blive til psykisk angst, reducere lysten til social kontakt og øge aggressiviteten, hvilket sammenlignes med selvmordsadfærd. 90% af alle selvmord er forbundet med en psykisk lidelse.

Selvmord er forbundet med korte soldage og eller ensomhed, da langt de fleste selvmordsforsøg sker i de sene aftentimer.

Diagram Soltimer-Selvmord-Mord, Redgigselv.dk Copyright 2017

Det kan ikke være allergi som øger den generelle selvmordsrate da blodtype O får mest allergi men næsten ikke begår selvmord. Blodtype B får mindst allergi og begår sjældent selvmord. Blodtype AB får stort set ikke allergi og begår sjældent selvmord.

Sæsonallergi følger kurven for mordraten som følger sollængden om dagen, hvilket tyder på Blodtype O som den største dræber muligvis bliver endnu farligere hvis den har sæsonallergi, da ingen andre blodtyper dræber så meget som blodtype O gør.

Skulle blodtype A uheldigvis blive ramt af allergi kan det øge risikoen for selvmord ret meget hvis man også er Fisk, Vædder, Tyr, Løve, Vægt, Skorpion, Skytte.

Blodtype O er en dræber
David Lester fra ”Center for the Study of Suicide” beskriver at har man en befolkning af kun blodtype O vil man næsten ingen selvmord have, men en høj mordrate.

Blodtype O løser generelt problemer med stress ret hurtigt igennem aggressivitet mod dem som stresser den og der bliver sagt fra, andre gange slår blodtype O hårdt i bordet eller forsøger at vælte et træ i haven eller lign. Men er blodtype O ude af trit med sin personlighed kan stress også bygge sig op til farlige niveauer og medføre mentale lidelser som depression og angst som blodtype O får mest af i forhold til de andre blodtyper hvis den er født i vintertiden.

Blodtype O kan være ”usynligt” stresset af allergier som er irriterende og mindsker dens tolerance over for andre mennesker.

Gode råd til at øge dit helbred og levealder
Skytten vil have meget stor gavn af alle redskaber som kan øge mental balance og harmoni, f.eks. Yoga og meditation. Ren fysisk bør Skytten mindske indtaget af oxideret mad (stegt mad) og harske produkter som f.eks. blandede smørprodukter der indeholder store mængder frie radikaler (ROS). Skytten kan med stor fordel indtage større end normalt doser af stærke antioxidanter i perioder med udsving i følelserne og i den mørke tid med kortest dagslængde.

Alle stjernetegn har gavn af alle råd beskrevet her.

Blodtype O kan i mentalt udfordrende tider have stor gavn af stærke antioxidanter som vil hjælpe med at dæmpe aggressiviteten og øge tolerancen over for omverdenen, og mindske oxidativ stress uden at skulle motionere eller flippe ud på omgivelserne verbalt eller fysisk som blodtype O har stor tendens til, bortset fra Rhesus negative af slagsen som er generelt mere rolige, men så er den oxidative stress længere tid i kroppen hvilket især kræver stærke antioxidanter fra kosten eller kosttilskud, for ikke at koste på livslængden.

Blodtype A kan med livsforlængende resultat dagligt bruge;

 • Ashwagandha rod, dæmper nieveauet af kortisol hele 4 gange, samtidig med stress dæmpes hele 69%.
 • C-vitamin (1.500 mg/dag) sænker produktionen af kortisol betydeligt.
 • E-vitamin sammen med Selén reducerer kortisol og stress.
 • Multivitaminer øger responsen på kortisol, så kroppen ikke behøver danne store mængder kortisol for samme resultat.
 • Omega 3 fra fiskeolie sænker niveauet af kortisol.
 • Resveratrol uskadeliggør kræftfremkaldende processor af kortisol på genetisk niveau.
 • Quercetin og Girkemeje (Curcumin antioxidant) sænker produktion af kortisol.
 • Meditation og vejrtrækningsøvelser sænker niveauet af kortisol.
 • Yoga sænker betydeligt mængden af kortisol. Yoga dæmper også stress og modvirker depression.
 • Duften fra Lavendel, Ylang Ylang og Citrus sænker produktionen af kortisol.

Pas på med følgende som er negativt for blodtype A´s livslængde;

 • Koffein øger produktionen af kortisol.
 • Lakrids og grapefrugt øger betydeligt mængden af kortisol i dagevis efter indtaget.
 • Tobaksrygning øger niveauet af kortisol.
 • Alkohol øger især kortisol niveauet i kvinder og mindre i mænd.

Blodtype B er den mest fysisk og psykisk balancerede blodtype. For at hjælpe hukommelsen kan der også her anbefales stærke antioxidanter, Ginkgo Biloba og Ginseng. som er bevist også at kunne øge hukommelsen.

Blodtype AB har hele 82% risiko for kognitiv svækkelse, og her viser en undersøgelse fra 2017 at daglig supplement med stærke antioxidanter som Resveratrol i 14 dage væsentligt kan forhindre kognitiv svækkelse. Derfor anbefales det blodtype AB dagligt at indtage stærke antioxidanter som f.eks. Resveratrol eller blåbærblade (Vaccinium myrtillus) som også kan beskytte nerveceller i hjernen mod degenerative lidelser og tilstande.

Indtag af stærke antioxidanter er mindre nødvendigt desto mere ro og harmoni man har i sine følelser og omgivende liv, alt efter hvem man er og hvordan ens generelle helbred er. Mangler man antioxidanter i tilfælde af chok osv. kan det få uheldige virkninger for helbredet.

Stærke antioxidanter er f.eks. Resveratrol, Quercetin, Blåbærblade, C- og E-vitamin, Selén.

Kvinder lever længst
62 af verdens ældste registredede individer som alle blev over 100 år gamle, er udgangspunkt for stjernetegns levealder i denne artikel. Ud af de 62 individer med en alder over 100 år, var der kun 6 mænd, så kvinder har ud fra denne statistik størst chance for langt liv. Der var 65% med hvid hudfarve, og 35% med mørk hudfarve som blev over 100 år gamle.

Læs mere her;

Kilder;