Blodtyper og stjernetegn forudsiger psykiske lidelser

1. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Din blodtype og fødselsdato kan fortælle om din risiko for at udvikle psykiske lidelser som skizofreni, depression og maniodepression.

Siden 1950
En rapport fra 1950 viser at forskere har målt betydelige forskelle i personligheder efter ABO blodtyper. Rapporten er Publiceret i PubMed, som er verdens 2. største medicinske publiceringsmedie www.ncbi.gov i Amerika. Alle artikler på Reddigselv.dk om blodtyper er baseret på videnskabelig fakta og ikke teorier som danske læger og forskere gerne vil kalde alle sammenhænge mellem blodtyper og personligheder og kost.

Faktor Rhesus
Rhesus negativ er generelt mere mentalt rolige væsener end Rhesus positive (rh+). Rhesus negativ har kun Ca. 10-20% risiko for udvikling af de psykiske lidelser som skizofreni, maniodepression, depression.

Er man Rh+ har man Ca. 80-90% risiko for udvikling af psykiske lidelser som depression, maniodepressiv og skizofreni.

Rhesus negativ har dog meget større forekomst af alle andre lidelser, end Rhesus positiv har.

Der er forskel på hvilke psykiske lidelser man udvikler alt efter om man er Rhesus negativ eller positiv.

Læs her;
– Rhesus negativ mest syg

ABO grupperne
Blodtype AB har mindst risiko for at udvikle psykiske lidelser efterfulgt at blodtype B.

Blodtype A har Ca. 30-40% risiko for at udvikle psykiske lidelser

Blodtype O har den højeste forekomst og risiko for udvikling af psykiske lidelser.

Fødselsmåned
Vandmanden har højest forekomst for udvikling af psykiske lidelser, efterfulgt af Tvillingen og lavest forekomst for skizofreni ved Skorpionen, og lavest forekomst af for depression ved Skytten.

Sammensætning
Vandmanden som blodtype O Rh+ giver den højeste risiko for udvikling af de nævnte psykiske lidelser.

Blodtype O Rh+ som Skorpionen har lavere risiko for udvikling af de nævnte lidelser.

Blodtype AB Rh- som Skytten giver meget lav risiko for at udvikle de nævnte psykiske lidelser.

Hvad kan statistikken bruges til?
Denne statistiske videnskab kan bruges præventivt, til at vejlede individet til en kost og hvilke kosttilskud og mentale øvelser man kan bruge, så man kan forebygge mod statistikken for ens blodtype og stjernetegn.

Blodtype O
Har normalt højere niveauer af adrenalin i kroppen som dannes i hjernen, som blodtype O ikke selv kan sænke niveauet af uden fysisk aktivitet. I høj stresstilstand ved blodtype O skal en rolig person ikke begynde at berolige den med søde ord da det kun gør blodtype O endnu mere aggressiv.

Blodtype O er psykisk en som vil bestemme og det kan virke stressende for kroppen. Undertrykkes trangen til kontrol ofte af andre giver blodtype O langsomt mere og mere op, hvilket fører til mindre produktion af adrenalin og udledning gennem urinen af adrenalin som fører til depression, da adrenalin faktisk er en antidepressant. Blodtype O danner ikke ret meget kortisol under stress, derfor føles stress meget mere i blodtype O end i blodtype A.

Blodtype O er hurtigt og utålmodig og bliver let stresset af f.eks. en blodtype A som måske har lige lovlig meget tålmodighed ifølge blodtype O. Sådan kan blodtype A og O stresse hinanden.

Allergi er også højest forekommende hos blodtype O og der er fundet sammenhæng mellem allergi og udvikling af depression og mentale lidelser.

Glutenallergi er forbundet med udvikling af skizofreni. Undladelse af korn i kosten kan mindske forekomsten af skizofreni. Blodtype O er en kødspiser og tåler dårligt korn og brød.

Alle blodtype O´er stort set glutenintolerante og anbefales at holde sig fra gluten.

Blodtype A
Er ofte rolige væsener som grundlæggende har højere niveauer af kortisol i kroppen som hele tiden dæmper stress. Stress får blodtype A til at producere mere kortisol så de ikke føler stressen så meget som en blodtype O, men det er dårligt på sigt at have for meget kortisol i kroppen da de bl.a. i denne sammenhæng kan føre til depression.

Blodtype A danner også adrenalin ved høj stress men nedbryder adrenalinen hurtigt igen, så blodtype A når ikke at nyde adrenalinens antidepressive effekt særlig længe.

Blodtype A bliver stresset når andre skynder på den, f.eks. utålmodige blodtype O´er, som synes blodtype A skal arbejde hurtigere, og blodtype A synes blodtype O skal slappe af. Igen; blodtype O og A kan stresse hinanden.

Blodtype B
Er ofte ligeså rolige væsener som blodtype A, men kan i korte udsving danne høje niveauer af adrenalin og blive lige så aggressive som blodtype O, men blodtype B dæmper hurtigt adrenalinen og falder hurtigt til ro igen.
Blodtype B kan danne lige så høje niveauer af kortisol som blodtype A under stress, men har ikke en grundæggende højere niveau af kortisol som blodtype A har.

Blodtype B udvikler næsten ikke psykiske lidelser pga. en blandet effekt af blodtype A og blodtype O under stress.

Alle blodtyper B´er risikere problemer med helbredet med gluten.

Blodtype AB
Er som en blodtype A indeni og blodtype B udenpå, og er en af de nyeste blodtyper. I alle statistikker er blodtype AB i mindst risiko for selvmord, mord og nu psykiske lidelser.

Blodtype AB er en psykisk velbalanceret personlighed.

Generelt til alle blodtyper
Det er en god idé at spise efter sin blodtype da det mindsker risikoen for udvikling af lidelser, inkl. de psykiske lidelser nævnt i denne artikel.

Rhesus positive (Rh+) og Rhesus negative (Rh-) kan også stresse hinanden fordi Rh+ er mere aggressiv end Rh- er.

Læs også disse artikler og lær hvordan du kan leve længere og sundere

– Rhesus negativ mest syg

– Hvilken blodtype og stjernetegn lever længst og hvorfor?

– De mest farlige stjernetegn og blodtyper

– Blodtype A og O i størst risiko for grå og grøn stær

Diagrammer viser din risiko
Her vises forekomsten af psykiske lidelser for alle blodtyper og stjernetegn.

Copyright Reddigselv.dk

Copyright Reddigselv.dk

Copyright Reddigselv.dk

Kilder;

  • PubMed, British Medical Journal og andre medicinske publiceringsmedier, hvoraf der kan være indkøbt materiale til artiklen.
  • Pixabay.com (Artikelbillede)

Læs alle kilder til artiklen her;
– Blodtyper og stjernetegn forudsiger psykiske lidelser, kildereference