Urte kan øge sexlyst og fertilitet, fordoble sædkvalitet og sædproduktion

30. september 2018 Slået fra Af Viktor

En urte kaldet ”Maca” har en lang række helbredsfremmende egenskaber. I denne artikel fokuserer vi på urtens evne til at hjælpe med at blive gravid.

Hormonbalancen
Det er meget vigtigt at både manden og kvinden har den rette hormonbalance hvis man forsøger at blive gravid, eller i det hele taget for at have et godt helbred.

Maca kan balancere hormonbalancen mellem testosteron og østrogen m.fl.

Øger sædproduktionen
I undersøgelser har Maca efter bare 14. dages oralt brug, fordoblet mængden af sædceller, mere end fordoblet sædcellers mobilitet og forbedret sædcellers reaktionstid, som alt sammen øger chancen for at befrugte et æg.

Giver mere energi
Maca indtaget oralt øger energiniveauet og modvirker Kronisk træthedssyndrom (CFS).

Maca bliver også brugt ved udfordringer med;

 • Menopause
 • Atletiske resultater
 • Hukommelse
 • Fertilitetsproblemer
 • Seksuel dysfunktion (forårsaget af antidepressanter)
 • Knogleskørhed
 • Depression og angst
 • Mavekræft
 • Leukemi
 • HIV/AIDS
 • Tuberkulose
 • Erektionsproblemer (ED)
 • Lysten til sex

Derudover booster Maca immunforsvaret.

Kost, næringstoffer og mentalitet
Husk det er vigtigt at både manden og kvinden sørger for den rette kost til lige netop dem, individuelt, hver af dem. Det er ikke sikkert at kosten som kvinden elsker og trives godt på har samme resultater hos manden, og det kan man lige så godt forstå med det samme. Blodtypekost er i flere fraktioner allerede bevist i videnskabelige publiceringer.

Er kvinden blodtype A, Rh+, og manden blodtype O, Rh+ og man har problemer med graviditet og måske andre helbredstilstande, så kan man vide at blodtype A har mindre mavesyre-styrke end manden relativt i denne kontekst, og det afgør simpelthen kosten for dem hver især. I dette eksempel er kvinden f.eks. perfekt til at fordøje vegansk kost mens mandens fordøjelse er mere syrlig og hurtigere og vil ikke trives på sådan en kost. Manden skal have animalsk kød og andre relative fødevarer for at fungere optimalt. Er man Rhesus negativ er der større chance for at “overleve” på en vegansk kost.

Mentale tilstande spiller også ind i fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer, og selv her har vi stærke beviser for hvilken blodtype opfører og reagere hvordan på omgivelserne og arbejdet, hvilket kan få direkte indflydelse på f.eks. chancen for graviditet.

Sædceller er celler, og de skal bruge udelukkende glukose som brændstof, så det duer ikke med sukkerfrie produkter tilsat aspartam, sucralose, sorbitol og mange flere, så mindsker det risikoen for chancen for at blive gravid, og øger risikoen for farlige lidelser som kræft, multipel sklerose m.fl.

Læs mere her;

Maca kan købes hos mange forskellige helsekostbutikker.

Kilder;