Gråt hår har intet med alder at gøre

Gråt hår har intet med alder at gøre

30. september 2018 0 Af Viktor

Gråt hår er IKKE kun alderdomstegn. I dag har selv unge mennesker ved bare 30 års alderen begyndende gråt hår. Hvad er der sket ?

Der er sket det at vi slet ikke får antioxidanter og næringsstoffer nok til at modvirke de store mængder frie radikaler, som vores usunde og stegte mad samt stressede sind producere disse dage, som tilsammen udgør de største årsager til gråt hår, ikke alderdom.

Læs nyt her om kunstige sødemidler som kan være årsag til gråt hår;

Kobbermangel og overiltning af kroppen
Det har været videnskabeligt kendt i mere end 50 år at mineralet kobber, bl.a. giver pigment(farve) til hud og hår. Ved mangel på kobbermineral, eller andre faktorer som gør at kroppen ikke kan udnytte kobbermineralet, så opstår der bl.a. gråt hår.

En nylig videnskabelig opdagelse dokumentere at store mængder frie radikaler får hårsække til at danne brintoverilte, som faktisk afbleger håret som det gror ud. Gråt hår er derfor alvorlige tegn om tilstanden i ens krop, som enten mangler kobbermineral og eller andre næringsstoffer såsom antioxidanter, eller at ens krop danner eller udsættes for alt for mange frie radikaler (frie partikler) som bl.a. nedbryder DNA og er en af de største årsager til kræft.

Spiser man dagligt en kost man er det mindste allergisk overfor, kan dette også være årsagen, da ens tarme herved nedslides og får svære og svære ved at optage næringsstoffer som f.eks. kobbermineral, antioxidanter m.fl. Ved en forkert kost kan der også dannes store mængder frie radikaler i tarmene. God grund til at læse videre.

Tanker og gråt hår er forbundet
Stress kan både være godt og skidt, for ligesom alt andet er stress et tveægget sværd. Den gode positive stress kan f.eks. være når man virkelig nyder det man laver, og føler man har for lidt tid til sine funktioner og man har det rigtig godt med det man er i. Den dårlige negative stress kan f.eks. være når man føler sig tvunget til funktioner der mentalt slider en op indefra og for mange af dem på en gang. Dette gælder både på arbejde og så sandelig også i ens private liv.

Ja, gråt hår kan altså være en indikator til ens ægte psykiske tilstand. Ikke to menneskers sind er ens. Hvad ét menneske kan håndtere at leve i, og have sin hårfarve intakt i 80 års alderen, er bestemt ikke ensbetydende med andre kan opnå samme resultat ved at følge samme levestil.

Når man er positivt stresset trives alle elementer i kroppen rigtig godt, der er bl.a. godt blodomløb til alle kroppens afkroge, så der tilføres korrekte mængder ilt, og aftages korrekte mængder Co2.

Når man er negativt stresset, eller nedtrykt/deprimeret, forsøger man mentalt at blokere for de omgivelser man føler sig tvunget i, hvilket medfører blodkarsammentrækning som leder til iltmangel til kroppens afkroge hvor Co2 nu kan ophobe sig og blive til syre og danne en masse frie radikaler i f.eks. ens hårsække som nu danner brintoverilte som afbleger håret som det gror ud.

Hvis man f.eks har sin hårfarve intakt på hovedet, men måske har begyndende grå hår i de nedre regioner, så kan der være tale om mentale udfordringer på det seksuelle område. F.eks. kan ignorerede tanker om sex få kroppens nedre regioners blodkar til at sammentrække sig, så her opstår mangel på ilt, og Co2 ophobning skader området. Omvendt kan gråt hår på hovedet skyldes ignorering af dybere, måske åndelige, tanker eller man blokere simpelthen for sanseinput fra ens daglige omgivelser hvilket medfører nøjagtig samme ovenstående beskrevne proces.

Paradoksalt nok kan man også have for meget aktivitet i f.eks. hovedet eller de nedre regioner hvilket udvider blodkar for meget der, for længe ad gangen, hvilket kan føre til fysisk “overophedning” og måske endda væskemangel i cellerne som herved udtørrer og til sidst kvæles helt væk. Dette kan være forbundet med hårtab.

På Ncbi.Gov (Bl.a. Amerikansk medicinsk database) er der flere dokumentationer som forbinder psyken til dannelse af frie radikaler i kroppen. Ved at sammenholde psykiske chakra-data som jeg har studeret i mange år med den nyere videnskab, så kan man altså ret præcist udpege de psykiske områder man har udfordringer med blot ved at se hvor på kroppen hvad er opstået. Det er selvfølgelig en ny dimension for mange at vende sig til i denne “moderne” tid.

Et alvorligt faretegn, der skal tages seriøst
Når mennesker og dyr mister farven i deres hår/pels, så er det et alvorligt faretegn om mangel på kobbermineral eller overdannelse af frie radikaler fra enten forkert kost eller psykiske årsager.

Ved kobbermangel er gråt hår kun begyndelsen af lidelser, herunder er beskrevet flere kendte lidelser forbundet med kobbermangel;

– Blodmangel
– Tyndt hår og skaldethed samt hårtab
– Aneurismer (udposninger på blodåre, indtil de brister og giver blødninger, også i hjernen)
– Kriminel opførsel
– Depression
– Dermatosis (hud lidelse)
– Diarre
– Træthed
– Skrøbelige knogler
– Respiratorisk sygdom
– Svaghed
– Forhøjet kolesterol i blodet
– Hængene slap hud omkring mave, øjenlåg og bryster
– Indlærings-vanskeligheder
– Lav blodsukker

Indtag af mere end 3000 kalorier om dagen og eller større indtag af sukker, alkohol, stivelse mm. vil få kroppen til at udlede mineralet krom med over 300%, som har negativ effekt i optagelsen af kobber, hvor lidelsen diabetes kommer nu tættere på!.
Mangel på fedt (kolesterol) i ens kost, kan være årsag til at fedtopløselige vitaminer (A, D, E, K) slet ikke optages hvilket medfører at flere andre mineraler heller ikke optages, heriblandt kobber, krom osv.

Negativ stress kan også få den fysiske krop til at udlede mineraler med over 300% heriblandt kobber, krom og flere vitaminer som er nødvendige for at optage mineraler mm.

Stegt mad er kæmpe årsag til gråt hår
Stegt mad opnår meget høje temperaturer på stegepanden, så høje at umættede fedtsyrer som f.eks. Omega 9 (fra f.eks. Jomfru Oliven Olie) bliver omdannet til trans mutagene fedtsyrer (frie radikaler) som er direkte kræftfremkaldende. Uanset hvad du steger i, så vil kød eller grøntsagers indhold af umættede fedtsyrer næsten med sikkerhed blive ødelagt og indeholde så store mængder frie radikaler at man med sikkerhed vil skade sin krop betydeligt indefra. To dygtige amerikanske læger (Dr. Ma Lan og Dr. J. Wallach) beskriver at stegt mad øger risiko for kræft med over 462% !! alene pga. de store mængder frie radikaler.

Frie radikaler;

– afbleger ens hår som det gror ud

– Nedbryder DNA

– øger aldring af hele kroppen betydeligt

Behandling
Spis en kost som indeholder tilstrækkeligt kobbermineral eller begynd på et naturligt kolloid kosttilskud der giver dig et naturligt kolloid kobbermineral sammen med alle andre vitaminer og mineraler. Tjek f.eks. næringsstofindholdet på din kost på www.foodcomp.dk

Antioxidanter er elementer som opfanger frie skadelige radikaler. I dag flyder internettet med opskrifter op smoothies m.fl. som indeholder gode mængder antioxidanter. Cremer reklameres med antioxidanter. Grøntsager, frugter osv. indeholder alle gode mængder antioxidanter, selvom verdens stærkeste antioxidant er kryddernellikke. Chilli og andre stærke krydderrier er også stærke antioxidanter. Antioxidanter er selvsagt med til at nedbringe mængden af frie radikaler i kroppen som muligvis kan føre til man får sin hårfarve igen, hvis det er frie radikaler som er årsagen hos individet.

Balancer dit sind og liv
Dit sind er dine tanker som har indflydelse på alle kroppens fysiske funktioner, DNA, gener osv. Det er bedst at have en hverdag man er glad for at vågne til, hvor man føler sig tilpas med sit formål, hvor der er plads til ens tanker, humor og personlighed. Både på arbejdet og i ens private liv. Herved er der minimal negativ stress som kunne afgive en masse frie radikaler som bl.a. kan afblege ens hår som det gror ud, og være årsag til mange farlige nedbrydende lidelser.

At give sig selv ro er meget svært for mange i dag. Find ro bare 10-20 minutter om dagen og bare slap af, træk vejret godt og dybt og bare vær her. Meditation kan faktisk være med til at give kroppen ro til at rydde op og faktisk øge effektiviteten af celler og hjerneceller, som gennem korrekt vejrtrækning er med til hurtigt at fjerne Co2 ophobinger i kroppen og give korrekte mængder ilt til kroppen.

Sådanne øvelser fjerner årsager til dannelse af frie radikaler i kroppen, MEN det giver dig ikke kobbermineral og eller andre mineraler som du måske mangler fra din kost.

Kosttilskud kan hjælpe
En stærk antioxidant som f.eks. Selén (mineral) er næsten helt forsvundet fra vores danske mad, derfor er det absolut nødvendigt med kosttilskud for faktisk alle i dag. Antioxidant-niveauet kan øges i kroppen med gode daglige mængder vitaminer og kolloide mineraler fra kosttilskud, sammen med en god fornuftig hjemme-produceret kost som sørger for minimum af frie radikaler. Tilskud som indeholder f.eks. Selén som er en stærk antioxidant(men næsten totalt fraværende i al kost idag), eller C-vitamin som også er en stærk antioxidant men kun ved de korrekte mængder som er mindst 1275mg / dag / 70kg kropsvægt. Gojibær (gojiberry) er en af de stærkeste antioxidanter der findes.

Der findes et hav af kosttilskud i dag men langt de fleste er utilstrækkelige og begrænset af dansk lov. Det til dags dato mest komplette multivitamin-mineral-kosttilskud er stadig LivsEnergi Maxi som indeholder alle kendte vitaminer og over 70+ kolloide mineraler samt CoEnzym Q10 og er i flydende form. LivsEnergi Maxi kan på den fysiske side supplere din kost optimalt for en forholdsvis lav pris.

LivsEnergi Maxi indeholder større mængder af stort set alle næringsstoffer end noget dansk kosttilskud må. Derfor kan det også kun købes lovligt gennem Sverige til Danmark. Danmarks lægemiddellov forhindre, paradoksalt nok, LivsEnergi Maxi i at måtte sælges i Danmark, da lægemiddelstyrelsen har klassificeret LivsEnergi Maxi som at kunne helbrede, hvilket er forbeholdt kun lægemidler og ikke kosttilskud. Kosttilskudet LivsEnergi Maxi er godkendt af EU og må frit fragtes ind i Danmark fra et andet EU-land, men må ikke sælges inde fra Danmark til Danmark. (ja prøv at læse det igen hvis du er forvirret 😛 ).

Der findes andre kosttilskud som kan komme på højde med LivsEnergi Maxi, men ofte er de enkeltvis hvillket gør det til en ret så dyr månedlig udgift de færreste har råd til, og så findes de ofte kun i USA hvor man som dansker IKKE kan regne med at modtage pakken, fordi lægemiddelstyrelsen beslaglægger den ved ankomst til Danmark.

Blodtypekost giver en optimal kost til ens krop, blodfunktion m.fl. og Plante Enzymer kan hjælpe tarme med at fungere optimalt og optage korrekte mængder næringsstoffer.

LivsEnergi Maxi og Plante Enzymer kan lovligt købes gennem Golden Products i Sverige.

 

Kilder;

– “Den tilbageholdte viden om helbredelser”, af Robby Curdorf og “Medicin-slave eller Ernæringsklog”, af Robby og Christina Curdorf, som er en kendt forfatter og foredragsholder. Flere læger har uofficielt givet Robby ret i det han skriver i hans bøger, men de kan ikke forsætte som læger hvis de officielt giver ham ret. Dette er meget interessante læsninger, som alle bør læse. Robby var tidligt ude med disse oplysninger, men først nu ser vi at medicinal-industrien afsløres og hvordan læger stille og roligt går imod dette medicin-vanvid der har lemlæstet milliarder af mennesker de sidste 100 år.

– “Helbred dit liv” af Louise L. Hays værker, indeholder rigtig gode værktøjer til at få styr på tankerne og dermed dit liv og alt omkring dig. Løsninger er der rigtig mange af, fordi du har kræft er du IKKE dødsdømt. Tag hånd om dit eget liv lige nu, begynd øjeblikkeligt at studere værker om tankernes kraft såsom.

– “Bevidst Medicin” af Gill Edwards, indeholder så meget af tankeværktøjer og andre metoder som meditation, samt billede forestillinger som kulmine arbejdere der hugger kulet ud af en mine til der ikke er mere tilbage, kulet symbolisere så kræften. Denne bog er simpelthen et mesterværk jeg vil anebfale enhver at læse.

– “Let´s play doctor”, af Dr. J. Wallah

– “Let´s play Herbal Doctor”, af Dr. Ma Lan

– “Fat´s that heal, Fat´s that kill”, af Udo Erasmus

– “Essential oils, desk reference 4th edition”, Essential Science publishing

– “Spis efter din blodtype”, af Dr. Peter D´Adamo

– “Rare Earths, Forbidden cures”, af Dr. J. Wallach

– Metabolisk Alkalose (www.ugeskriftet.dk)

– “Praktisk magi” af Franz Bardon (Tankekontrol og vejrtrækning)

– “Anatomi og fysiologi 2, 3 udgave.”  af, Kjeld Bruun-Jensen

– Ncbi.nlm.nih.gov