Fødevareallergi, sådan tester du dig selv

30. september 2018 Slået fra Af Viktor

Fødevareallergi kan mindske dit liv med op til 30 år. Mange ved slet ikke de er allergisk overfor noget af den mad de spiser hver dag, hvilket fører til at man allerede i 45 års alderen kun kan optage 10% næring.

Ofte er tegn på fødevareallergi træthed efter indtagelse af den føde kroppen er allergisk overfor.

Blodtyper
Al mad indeholder proteintyper kaldet lektiner, og hvis lektinerne i den mad du spiser reagere negativt med din blodtype vil de røde blodlegemer klumpe sammen, og siden de røde blodlegemer bl.a. transportere ilt, er det nu ret logisk at træthed sætter ind. Så ved at lære om kost til din blodtype kan du måske forlænge dit liv betydeligt.

Sådan tester du for fødevareallergi:

  1. Sæt dig til ro på en stol i 10 minutter
  2. Mål din puls
  3. Spis det mad du vil teste, f.eks. æg og KUN æg
  4. Mål pulsen efter 15 minutter, 30 minutter, 60 minutter. Hvis pulsen stiger med 10 points er det en indikator for at man er allergisk for f.eks. æg.

En simpel test der kan forlænge dit liv med op til 30 år.

Fødevareallergi kan forårsage mange symptomer og lidelser såsom muskelsvind (muscular og myotonic dystrophy), barnløshed; grøn stær, mellemørebetændelse, migræne osv.

Genopbygning af tarme
Hvis du har haft fødevareallergi længe, så kan dine tarmes små fingre, som optager næringsstoffer, være slidt langt ned og du er i fare for at udvikle alvorlige lidelser. Derfor anbefales det at;

  • Ændre kosten hurtigst muligt
  • Suppler med et super fyldestgørende multivitamin produkt
  • Suppler med Plante Enzymer 15 minutter før hvert måltid

Det kan være med til at genopbygge dine tarmes små fingre, så du undgår alvorlig lidelse, og en seriøs forlængelse af dit liv.

Kilde;

  • Let´s Play Doctor, af Dr. J. Wallach (meget seriøs bog)