Fedtfattig og sukkerfri kost kan være dødsensfarligt

30. september 2018 Slået fra Af Viktor

Er du dagligt mentalt stresset eller udfører hård fysisk overtræning ofte, er du i fare for at danne farlige lidelser som Multipel Sklerose eller den farligere variant ALS.

”Sund” levestil kan være dødeligt
Fedtfattig og sukkerfri kost kan være dødsens farligt, fordi kroppens nerveceller SKAL bruge glukose (sukker) for at fungere.

Lagret fedt kan omdannes af kroppen til glukose. Men når der ikke er mere fedt, og “sund” levestil forsættes, går turen videre til myelin, et fedtlag som isolerer og beskytter nervecellerne, så deres signaler kommer hen hvor de skal uforstyrret af andre signaler.

Cool at se godt ud
I dag træner mennesker på livet løs, spiser helst fedtfattig  og sukkerfri kost, hvilket er en succes for mange som ville tabe sig, MEN det kan koste helbredet og være dødsens farligt, alt efter hvilken kost du spiser.

“Fysisk hård overtræning
er det samme som mental overstress.”

Under stress afgiver kroppen flere hormoner, hvoraf et af dem direkte omdanner fedt til glukose. Er der ikke mere normalt fedt at forbrænde, er der nærmest kun myelin tilbage lige ved nervecellerne, den livsvigtige myelin, som nu nedbrydes og man har igangsat en proces kendt som Multipel Sklerose eller ALS.

Forskere har i 1993, 2005 og 2012 fundet at mangel på glukose til nervecellerne i blot 2 timer føre til nedbrydning af myelin omkring nervecellerne. (simpelt forklaret).

Er der uorden i insulinfunktionen i kroppen, kan det også føre til glukosemangel i nervecellerne som nu dør eller nedbrydning af myelin finder sted.

Jo mere du træner, desto mere sukker og fedt skal du bruge
Er du meget mentalt stresset, og eller træner du fysisk hårdt ofte, skal din krop bruge mere sukker og fedt for at fungere korrekt.

Er du overvægtig har du masser af fedt som kroppen kan omdanne til glukose under større mental stress og eller fysisk hård træning, så derfor skal du normalt ikke fodre kroppen med ekstra sukker og fedt. MEN når normal vægtniveau opnås skal du passe på ikke at komme til at mangle fedt og glukose, for så bliver det farligt nedbrydende for din krop.

Mennesker er IKKE ens
Hvad som virker for dig skal du passe på med at fortælle andre vil virke for dem. Vi er overhovedet ikke ens hverken fysisk eller psykisk. Kosten du spiser som virker for dig, kan være fatal for en anden som slet ikke fungere som du gør.

Psyken spiller en gigantisk væsentlig rolle hvad angår aktivitet i nervecellerne og dermed sukker og fedtbehovet for individet. Stressniveauer er vidt forskellige hvilket spiller en rolle i fedtforbrænding, fedt og glukose behov.

Ens personlighed kan direkte have indflydelse på om man er over-, under- eller normalvægtig.
Læs her om;

Overflod af glukose enten fra kosten eller fra kroppens omdannelsesmetoder, fører til diabeteslidelser og skader i nervecellerne.

Giftstoffer?
Selvfølgelig kan giftige stoffer som f.eks. tungmetaller også slide på kroppens funktioner. Men hvis giftstoffer skulle være eneste årsag til nedbrydning af myelin i kroppen, burde vi alle lide af MS eller ALS.

Hvis tarme fungere optimalt og kosten er korrekt for individet, vil der statistisk være mineraler tilstede i kroppen som hindre optagelse og akkumulering af giftige tungmetaller. Læs herom fødevareallergi;

Fødevareallergi
Mange lider fødevareallergi, som progressivt føre til mindre og mindre optagelse af næringsstoffer i tarmene, hvilket kan lede til mangel på vigtige mineraler som f.eks. Calcium(kalk), Zink m.fl. som nu lader giftige tungmetaller fra omgivelserne ophobe sig i kroppen, hvilket let kan nedbryde og ændre nervecellers elektriske ladning og funktion.

Læs her om;

MS og ALS
Flere har fået lidelsen MS eller ALS ved enten hård langvarig fysisk træning, og eller længere tids stor psykologisk stress. Begge faktorer kræver at kroppens nerveceller skal bruge meget mere glukose og fedt end normalt. En fedtfattig og sukkerfri kost sammen med hård træning og stor mental stress ER fatalt.

”På 24 år er MS-tilfælde
mere end firedoblet”

Multipel sklerose var meget lidt udbredt i 1980, med kun Ca. 50 tilfælde ud af 100.000 individer. Allerede i 2004 var der næsten 500 tilfælde af MS ud af 100.000 individer.

”Direkte sammenhæng
mellem MS, ALS og fedtfattig kost”

Præcis i 1980 udkom to rapporter fra sundhedsstyrelser, som forslog menneskers fedt i kosten skulle reduceres, pga. fedme. Disse rapporter var designet af fødevareindustrien og var baseret på løgne som kun én læge ville gå med til. Alle andre læger advarede imod dette meget farlige skridt, at sænke fedtindholdet i kosten.

Generelle kostråd er dødsens farlige
Industrien har i dag ændret sig til ”sund kost”, hvilket er YDERST individuelt. På TV ser jeg stadig produkter reklameret som ”Kun 8% fedt”, eller helt fedt og sukkerfrie, som om det skulle være sundt. Det er tværtimod dødsens farlige fødevarer og kostråd for i hvert fald 50% af befolkningen.

50% af befolkningen i dødsfare med ”sunde” kostråd”
Blodtype O udgør Ca. 50% af befolkningen globalt, og er mest udsat for farlige lidelser hvad angår moderne kostråd. Blodtype O SKAL have en høj fedt og proteinrig kost, helst fra kød. Blodtype O har stor tendens til lavt blodsukker hvilket kan føre til mangel på glukose til nerveceller, derfor er sukker meget velkommen, hvis det ikke kan dannes fra kosten. Blodtype O tåler og har brug for fysisk hård aktivitet for at komme af med stress, da denne blodtype danner meget lidt stressnedsættende hormon cortisol.

Blodtype A, er af alle blodtyper mest disponeret for psykologisk overstress som kan føre til MS og ALS. Blodtype A fungere fint med moderne kostråd, medmindre der er tale om stor psykologisk stress, som kan føre til glukosemangel og nedbrydning af myelin.

Blodtype B, befinder sig et sted mellem blodtype O og A.

Blodtype AB, ligner mest blodtype O, selvom det er en blanding af blodtype A og B.

God grund til at tjekke dit helbred
Hvis du ikke føler dig helt ok, så skal du få lavet en fødevareallergitest og undgå fødevarer du er allergisk overfor og bestemt sætte dig ind i blodtypekost. Blodtypekost og personligheder fra blodtyper er understøttet af undersøgelse med billeder m.fl. af Gerhard Uhlenbruck, PhD, MD Professor, Institute of Immunobiology University of Cologne.

Læs mere om MS og ALS her;

 

Kilder;

 • Myelination is altered in insulin-like growth factor-I null mutant mice. Department of Pediatrics, The University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, North Carolina 27599-7220, USA.
 • Diabetes-induced myelin abnormalities are associated with an altered lipid pattern: protective effects of LXR activation. Department of Chemical Physiology and Skaggs Institute for Chemical Biology, The Scripps Research Institute, La Jolla, CA.
 • Insulin-like growth factor I increases brain growth and central nervous system myelination in transgenic mice. Wistar Institute, Philadelphia, Pennsylvania 19104.
 • Growth factors and myelin regeneration in multiple sclerosis. Laboratory of Experimental Neuropathology, NINDS, National Institutes of Health, Bethesda, Maryland 20892, USA.
 • Lactate-starved neurons in ALS. Department of Biological Sciences, The University of Alabama, Tuscaloosa, AL 35487, USA
 • Functional imaging of a large demyelinating lesion. Wallace-Kettering Neurosciences Institute, Wright State University, Kettering Medical Center, 45429 OH., USA.
 • Ncbi.gov
 • PubMed.gov
 • Google
 • Wikipedia
 • Pixabay.com
 • Pbs.org (low fat diet, reports)