Blodtypers kost og personligheder

30. september 2018 Slået fra Af Viktor

Siden 1950
En rapport fra 1950 viser at forskere har målt betydelige forskelle i personligheder efter ABO blodtyper. Rapporten er Publiceret i PubMed, som er verdens 2. største medicinske publiceringsmedie www.ncbi.gov i Amerika. Alle artikler på Reddigselv.dk om blodtyper er baseret på videnskabelig fakta og ikke teorier som danske læger og forskere gerne vil kalde alle sammenhænge mellem blodtyper og personligheder og kost.

Blodtype A, B, AB, negativ eller positiv kan kun give blod til sin egen blodtype. Blodtype O, Rh negativ kan give blod til alle, men kun modtage fra sin egen blodtype. Der er altså forskel på blod. Der er også forskel på hvilken kost din blodtype kan tåle.

Læs også andre interessante fakta om blodtyper;

I familien
Familier spiser ofte den samme kost, og flere steder er der bare den ene i familien som bare tager på og tager på mens de andre holder deres vægt. Det kan være fordi blodtypen for den som tager på er anderledes end de andres. Dermed kan man altså ikke lave en fælles morgen eller aftensmad som alle kan tåle, medmindre alle har samme type mavesyre, fordøjelse mm. altså igen at finde i blodtypen. Blodtypernes indflydelse på hinanden har at gøre med den måde generne påvirker hinanden, tilsyneladende uafhængige gener som er blot er tæt på hinanden

Din blodtype har indflydelse på hvilke gener der påvirker hinanden, og det er lige fra fordøjelse-enzymer til neuro-kemikalier. Gener og hormoner som adrenalin, kortisol har indflydelse mavesyren i ABO blodtyperne.

Mavesyrefaktoren ændre særdeles hvilken type kost blodtyperne skal have
I f.eks. blodtype O Rhesus positiv (rh+) er der højere konstante niveauer af adrenalin i blodet, og det øger årvågenheden, omdannelsen af sukker til energi til nerveceller og muskler som er lettere spændte end normalt, hvilket øger sukkertrangen og blodtype O kan lettere heraf omsætte sukker. Adrenalin øger også den fysisk muskelstyrke og gør mavesyren mere syrlig og fordøjelsen hurtigere end hos nogen af de andre blodtyper, og derfor er en tung fed animalsk kost bedst for blodtype O.

Mavesyren er mindre syrlig hos blodtype A Rhesus positiv (Rh+) som konstant dæmper adrenalinen i blodet med det resultat at fordøjelsen bliver langsommere og er mere velegnet til vegetarisk kost.

Lektiner
Er proteintyper som findes rigt i alt mad. Det er disse lektiner som henholdsvis kan være farlige for ens blodtype. Da disse lektiner har sammenklumpende eller klistrene egenskaber som påvirker blodet. Så når der indtages kost med lektiner som er uforenelige med blodet, forsætter lektinerne mod et organ hvor det vil begynde at klumpe blodet sammen, hvilket forstyrre fordøjelse, insulinproduktion, stofskifte og hormonbalancen. F.eks. hvis blodtype 0, drikker et glas komælk, så vil de røde blodlegemer hurtigt klumpe sammen og flere af dem blive ineffektive, og det er skadeligt for kroppen, og kan typisk ses senere som fysiske lidelser, og ændringer i humør ofte til de værre ret hurtigt eller indenfor bare 10-30 minutter.

Forskning
Peter JD Adamo, havde i 20år forsket i blodtyper før hans første bog kom ud
“Spis efter din blodtype”. I denne bog beskrives det hvilken kost der er gavnlig for de forskellige blodtyper, hvilke der er neutrale, og hvilke der er skadelige. Megen kriktik som der fra mennesker som med deres stærkeste standpunkt var; “Det måtte ernæringseksperterne da have vidst og dermed fortalt om”, men blot fordi der ikke er fortalt om noget gør ikke sagen til uvirkelig. Der er lavet tusinder af forsøg med dette, og det er videnskabeligt dokumenteret siger Peter JD Adamo.

Flere læger, inkl. i Danmark, støtter op om dette, og siger deres undersøgelser af deres patienter viser at dem der er længstlevende og med det bedste helbred, er dem der ubevidst har spist efter deres blodtype, helt uviden om at der lå forskning bag det. De har simpelt spist det de følte for at spise, uanset hvad andre sagde var sundt eller usundt.

Læge K. Flytlie fra vitamindoktor.dk, støtter bl.a. op om blodtypediæt.
Læs mere på www.vitamindoktor.dk

Personligheder er også forbundet med blodtyperne
Hver blodtype har sin egen personlighed, og det har man i Japan studeret meget nøje. Mange tusinder af mennesker er blevet interviewet og personligheder skemalagt, næsten som med astrologi.

Jeg vil sige, at meget som blodtypen har sin personlighed spiller astrologien og numerologien også ind i beskrivelsen af den komplette personlighed.

Dating efter blodtype
Der er i Japan ingen der dater hinanden uden at kende blodtypen først. Over 95% af japanerne kender deres egen blodtype.

Aliens er meget interesseret i blodtype O rh Negativ ifølge en større amerikansk undersøgelse.

Kilder;

PubMed, British Medical Journal og andre indkøbte kilder til artiklerne om blodtyper.

– Pixabay.com (Artikelbillede)

– Wikipedia.com (Artikelbillede)