Megavitamin terapi

26. september 2018 Slået fra Af Viktor

I dag skræmmes man fra at tage for mange vitaminer og mineraler fra kosttilskud. “eksperter” har overbevist mennesker om de kan blive forgiftet af for mange vitaminer og mineraler.

Men er det nu også rigtigt?
Den ortodokse medicinverden længe har fastholdt at kun deres produkter kan helbrede. Læger har lærtat den menneskelig krop er som en bil der slides ned og kun kan repareres igennem lægemidler og operationer. Måske lidt overdrevet, for i dag ved et stigende antal læger godt hvad kosttilskud med vitaminer og mineraler kan gøre for helbredet.

Før lægemidlerne stormede ud på markedet, brugte læger selv urter, vitaminer og mineraler til at helbrede med.

Mega-dosis teorien afprøves
I 1968 brugte Dr. Linus Pauling (dobbelt Nobel-pris vinder), og Dr. Abram Hoffer store doser af vitaminer i sine behandlinger. Ingen patienter blev forgiftede, og lægerne helbredte lidelser som; forkølelser, alkoholisme, hyperaktivitet, stofmisbrug, knogleskørhed, neuritits, skizofreni, depression, forskellige psykiske lidelser og endda fødevare-allergier.

Siden at opdagelser, som Dr. Linus og Hoffer beviste, ville udrydde hele industrier indenfor den ortodokse medicinverden, blev ingen af disse opdagelser offentliggjort, og blev ganske enkelt benægtet af samtlige ortodokse læger dengang, og til stadighed.

De doser der blev anvendt var som følge;

5.000 – 100.000 mg af C-vitamin, mod forkølelse, cancer, gigt.

3.000 mg af Vitamin-B3 mod forskellige psykiske lidelser.

Flere forskellige vitaminer blev givet i lignende mega-doser, hvor de helbredte en hel række lidelser vi stadig leder efter en kur imod i dag.

Så store doser af vitaminer lyder jo helt vanvittige i forhold til hvad der anbefales af vores sundhedsstyrelse, som anbefaler Ca. på 60 mg af C-vitamin, og sølle 1,5 mg af Vitamin-B3 pr. dag. fra kosttilskud.

Konklussion
Som sagt har reddigselv.dk efterlyst ægte rapporter og dokumentationer for egentlige vitaminforgiftninger, og det mangler stadig at dukke op, der har dog været meget uheldige episoder med overdoser af D-vitamin hvilke var helt af skalaen pga. en produktionsfejl hos D-vitamin producenten.

Jeg har selv taget op imod 5 gange den anbefalede EU dosis som ligger højere end den danske “daglig anbefalet dosis”. Jeg har de foregående 7 år taget 3-4 gange dagsdosis af LivsKilla komplett og senere LivsEnergi Maxi fra Golden-products i Sverige, og gør det stadig.

Livsenergi Maxi indeholder alle 17 vitaminer, 70+ mineraler, bioflavanoider, Q10, og alle aminosyrere.

Et lignende multivitamin-produkt blev skabt til at teste om større vitamin og mineral doser kunne have positiv effekt på børn med Autisme og ADHD og kunne genskabe skadede nervebaner hurtigere;

 

Livs Energi Maxi kan købes hos Golden-products.eu

 

Kilder;

  • Den tilbageholdte viden om helbredelser, af Robby Curdorf
  • Medical News Today
    • https://www.medicalnewstoday.com/releases/12154.php