Spirituel udvikling, efter et liv med indvikling

25. september 2018 Slået fra Af Viktor

Indviklingen i denne verden
Først fødes du ind i denne verden, når det sker kan du intet huske om hverm du er, hvad du har af magiske egenskaber osv. Du er så at sige helt blank.
Som du vokser op i denne verden, begynder du at indvikle dig i den, du involvere dig med andre mennekser, du stifter måske gæld, du skaber dig ansvar, du finder et job eller måske endda flere forskellige jobs, du får indsigt i med dine følelser hvad det er for en verden du befinder dig i. For mange sker der det, at pludselig lader alt til at føles forkert i livet; træt af gæld, træt af ansvar, træt af måske endda ens livslange partner osv. måske fører alt dette til en depression af en art, fordi det hele bare bliver for meget.

Udviklingen til at huske hvem du er i virkeligheden
Nu begynder en søgen efter svar på hvorfor alt er som det er igen, for du har gjort dette utallige gange i mange mange andre liv igen og igen. Jo længere du kommer i denne udvikling desto mere vil den interessere dig, og det kan koste nogle venner og måske endda en partner i denne udvikling. Ved at læse dette har du allerede interesse i spirituel udvikling, som betyder; åndelig udvikling af dit sind. Hvis du forsætter af denne vej, vil du pludselig finde livet helt anderledes, og du vil begynde at huske ting som du kan.

Først og fremmest betyder spirituel frihed, det vil sige du vil være en fri sjæl, ejet af kun dig selv. Dette kan skabe udfordringer i dit liv som du kender det, men du skal følge din intuition, og gøre det du har lyst til, dem der vil med på din spirituelle rejse vil følge interesseret med, andre vil blive hvor de er, og sådan er det, de har også deres frie vilje. Bliver du ved nogen der ikke vil med dig, risikere du at blive syg af det, fordi du ikke gør det du har lyst til. En anden part vil også blive syg, fordi denne kan mærke at du ikke er helt glad. Dett er fakta, og det kan afsløres igennem chakra-centre som enten er for fysisk kolde eller varme, altså ude af balance, ingen undslipper dette. Se link til chakraer.

Spirituel udvikling
Når man søger spirituel udvikling, kan det være en god ide at gå til nogle foredrag om det, fordi de giver en meget livlig og langt bedre forståelse af hvordan du kan udvikle dig spirituelt.

Dette er noget Robby Curdorf er rigtig god til, han holder foredrag om mange spændende ting, og jeg kan anbefale enhver enten at tage til disse rigtig underholdende foredrag eller se de mange DVDér ham og Dennis Søndergaard har produceret med disse foredrag, jeg kender mange som har haft stor glæde af dette, og som faktisk har fået langt bedre liv pga. dette.

Kort sagt, det har startet deres spirituelle udvikling.

Disse yderst spændende og udviklende DVD’er, og CD’er med guidede medtiationer kan købes hos
www.merlinmedia.dk

Gaia TV
Dennis Søndergaard har også startet denne spirituelle TV kanal som kan ses gennem internettet. Alle udsendelser kan ses igen og igen på siden;
www.gaiatv.dk

Dennis Søndergaard er trancemedium og kanalisere “Niham” som er et højt stående væsen med stor viden om alt. Dennis har sammen med Niham skrevet flere meget spændende og yderst oplysende bøger som jeg vil anbefale alle at læse:

 • Master Niham – Spørgsmål i tiden – Dimension…
 • Master Niham – Spørgsmål i tiden – Starten…
 • Master Niham – Spørgsmål i tiden – Sundhed…
 • Spørgsmål i tiden Overskud…

Herunder kan du læse om mine notater og opfattelse af spirituel udvikling
Mange mennesker siger de er spirituelle, altså ikke religiøse, men spirituelle.

Så er der dem der siger de er religiøse men at de samtidig er spirituelle.

Betydningen af at være spirituel er at være fri, altså ikke tilknyttet noget som helst man ikke kan slippe uden at det skader eller truer en.

Religioner har regler, altså ting der gør man ikke er helt fri, man må ikke bande, man må ikke dit og dat. I nogle religioner kan man endda simpelthen banke sin kone hver dag for så at gå til præsten for at få syndsforladelse, så er alt godt igen.
Religioner har også svært ved at acceptere andre religioner, nogen påstår simpelthen at deres er den eneste rigtige, og bekæmper således en anden religion. Nogle religioner påstår de andre er racister, de andre påstår de invadere deres land og ikke acceptere den kultur der er. Men at være spirituel betyder jo netop frihed til at vælge alt selv, og ønsker man at tilhøre en religion så er det jo ens frie valg, som vil blive accepteret af alle spirituelle væsener.

At være spirituel betyder faktisk man opfatter sig selv som et enestående væsen der acceptere andre væsener, og respektere andre væseners opfattelse. Alle væsener er nemlig frie væsener.

Et spirituelt væsen vil aldrig nogensinde true eller overbevise andre om at sin spirituelle frihed er det eneste rigtige, men vil venligt oplyse alle interesserede om sin levestil, derfra er det op til andre hvordan de vil leve deres liv.

At være spirituel er absolut frihed til at gøre hvad man vil under forståelse af de universielle love, som kan have en konsekvens for ens handlinger enten i dette liv eller det næste.

Re-inkarnation betyder at vi alle har levet før, og vi genfødes igen og igen. Derfor er dette liv ikke det første man har, ej heller det sidste.

Der er adskillige eksempler og beviser på re-inkarnation, om man tror på det eller ej, tja, det vil være ret spirituelt at sige “Det er helt op til dig selv”

Her har jeg fundet et par videoer på Youtube angående re-inkarnation:
http://www.youtube.com/watch?v=OWCUjx4nI98

http://www.youtube.com/watch?v=Jajblp47ubI&feature=related

Mange skuespillere har også vidnet om deres tidligere liv, og selv denne gamle sang her synger de om re-inkarnation:
Af Johnny Cash, Waylon Jennings , Willie Nelson and Kris Kristofferson 1978:
http://www.youtube.com/watch?v=c9GAGjCrpRc

Når vi nu ved vi bliver genfødt igen og igen, så er der nogle ting der er rare at vide:

 • Karma loven, det man gør mod andre, vil blive gjort imod en selv
  Det betyder at man selv kommer til at prøve det man gør mod andre, enten i dette liv eller det næste.
  Så hvis du gør noget godt for andre, vil nogle andre gøre noget godt for dig.
  Gør du andre ondt, vil andre gøre dig ondt.
 • Intet er rigtigt eller forkert, der findes ikke straf eller belønning, men der findes konsekvens for dine handlinger.

Universet placerer en hvor man vil trives bedst under de forhold man selv har ønsket for at lære en bestemt ting.

Jeg vil anbefale at læse mere om dette i bogen skrevet af Robby Curdorf og Dennis Søndergaard:

“Planen bag dit liv”
Karmarådet fortæller

Livet her kan have flere formål, enten er man her for at lære nogle ting, og eller er man her for at løse opgaver for at hjælpe til på Jorden, dette er man vel uvidende om, indtil man begynder sin spirituelle udvikling.

Når det er sagt findes der mange typer energier som vælger at inkarnere i et liv her, og i disse tider er det typisk meget højt udviklede sjæle der kommer hertil, de pakker sig hurtigt ud og kobler sig på vores tankenetværk.
Det kan give lidt udfordringer som f.eks.; børn vi ikke ved hvad vi skal kalde, så lægerne giver dem titler som ADHD mennesker mm.
Disse fejler intet, de er bare meget mere kvikke end vi er, og de ønsker blot at være her, og være med til at udvikle vores samfund, og vi kvittere så i nogle tilfælde med medicin så de kan blive ligeså “sløve” som mange af os er i forhold til disse børns utrolig hurtige tankegang.

Fra et foredrag af Robby Curdorf;
“At være spirituel er en livslang udvikling, det er ikke noget man bare bliver på en sommer”

Det siges at vi alle har store egenskaber med os som mennesker, de er glemt men ikke borte. Disse egenskaber finder du kun gennem spirituel udvikling.
For når du udvikler dig spirituelt løfter du din energi frekvens, og dermed løfter du også en del af denne planet.

Ref. bogen af Louise L. Hay “Helbred dit liv” Side 61
“Folk, der spiser dårligt, og som begynder at udvikle sig spirituelt, bliver hurtigt interesseret i ernæring”,
“Først her begynder de at forstå at korrekt ernæring har direkte forbindelse med deres tanker, fysiske udseende og helbred”

En spirituel start kan være at forstå disse begreber, og måske begynde at lægge dem ind i ens hverdag:

Notater fra Robby Curdorfs foredrag; “Hvad kærlighed er – i virkeligheden”

 • Ubetinget kærlighed
 • Elsk dig selv, og andre vil elske dig
 • Elsk alt omkring dig, alt omkring dig er en del af dig selv
 • Værdsæt dig selv, og andre vil værdsætte dig
 • Sæt pris på dig selv, og andre vil sætte pris på dig
 • Giv kærlighed til andre uden at forvente det igen
 • Tænk smukke tanker om dig selv og andre, og andre vil tænke smukke tanker om dig
 • Selv den værste person, du tænker på, du har i dit liv har nogle gode punkter, fokuser på dem istedet for kun det værste.
 • Bliv lykkelig, ved at have det godt med dig selv.
 • Du er mere end god nok, uden nogen at sammenligne dig med er du enten den grimmeste eller den pæneste. Dit udseende er med til at give dig de udfordringer du får i livet.
 • Vis ansvar og omsorg for ethvert levende væsen, det udvikler ægte kærlighed.
 • Giv til andre ubetinget, forvent intet igen, og du bliver meget rigere i sindet, og egoet får mindre kontrol i dig.
 • Eliminer alt tvivl om dig selv, og andre vil heller ikke tvivle på dig.
 • Kig ikke efter fejl og mangler ved dig selv, og det du utilfreds med eller ikke bryder dig om i dit liv. Alt omkring dig er noget du selv skaber med dine tanker og følelser du udsender, de modtages af alt det omkring dig som reagere ubevidst på det. Du får hvad du udsender.
 • Med kærlighed i dit liv, bliver alle problemer meget mindre.

Hvorfor ser man nogengange en rigtig flot pige med en ikke så flot fyr ?
Fordi denne fyr udstråler kærlighed til sig selv, han elsker sig selv, dette er meget attraktivt. Når alt kommer til alt er det altså sindet i en person der er det aller vigtigste. Begrebet betyder at man skaber kærlige handlinger for andre uden at have den mindste tanke om at få det samme eller noget igen.

Kærlige handlinger
Kan være at skabe en af disse tilstande hos andre;
tryghed, glæde, ærlighed og følsomhed, tillid, intimitet og omsorg, mindre frygt for at miste, kundskab og viden

Hav størst mulig kærlighed i og overfor for alt du gør; dine medmennesker, dyr, natur og faktisk hele planeten.
Vær der for dem der har brug for dig, og som regner med at de kan stole på dig.

Humor
Med god humor kommer man langt, fordi det spreder glæde og oftest et grin på mange både synligt og i sindet. Med humor kan du lettere se det positive i alt der sker, for alt sker for en årsag. Humor kan skabe tryghed for dine omgivelser, for så er de andre ikke så bange for at fejle eller sige deres mening, fordi de kan mærke du vil tage alt med godt humør og blot grine af en evt. egoistisk udtalelse som du ved ikke er ment i ond hensigt.

Livsglæde
Hver glad for livet her på Jorden, du har selv ønsket det. Det er en læreplads hvor det faktisk er tilladt at fejle og lære af sine fejl, andet er det skam ikke. Alt er hverken godt eller skidt, men til for at du kan lære noget værdifuldt for den energi du i virkeligheden er. Livet kan man føle gennem følelser, de kan gøre meget ondt længe endda, men det er den bedste måde at lære på. Som i filmen “Batman The Beginning” udtaler Batmans far: “Hvorfor falder vi ?, så vi kan lære at rejse os igen !”.
Du gives mange ting her, men du fratages også alle disse ting igen, sådan er det. Oplev dit liv, vær glad for det du laver, brug tiden fornuftigt her.

Omsorg
Man er der for dem der har brug for en. Når andre mennesker rammes af ulykkelig kærlighed, uheld, eller bare livets til tider barske virkelighed, så skal man være der for dem når de er i nød. Hjælp dem med det du kan ubetinget, om du så skal af med lidt penge for at hjælpe dem, så giv dem det frit hvis du selv har nok eller sæt handlinger igang der kan hjælpe dem når de nu selv er ude af kraft til det. Du vil blive kompenceret for disse handlinger af andre, husk loven om det du gør for andre vil andre også gøre for dig.

Respekt
Respektere alt omkring dig, andre kan godt have andre meninger og holdninger end dig, respekter dette ubetinget.
Respekter naturen; lad vær med at smide skrald i naturen for den er en del af dig, respekter andre i trafikken. Respekter dyrene for de har det altså ikke så godt pga. mennesker og vi mennesker er dyrene totalt overlegne derfor fortjener de vores respekt.

Empati
Betyder at genkende og forstå andres følelser. Prøv at sætte dig selv i en andens sted, se og føl hvordan du ville have det i dennes situation. Dette giver dig en fornemmelse af hvad du kan gøre for at hjælpe.
Her er det meget vigtigt ikke at have medfølelse med en lidende, det vil blot øge effekten af lidelsen og måske smitte til dig selv, det er ikke meningen.
Man bør give råd til den lidende så denne selv kan løse sine lidelser, for alle lidelser opstår fordi man ikke lytter til de små første tegn.
Se her om chakra´er, som er energipunkter der fortæller dig når noget er galt, før det bliver til en lidelse, som blot er næste skridt for at få dig til at lytte.

Ydmyghed
Dette punkt er meget svært for mange, men det kan sagtens læres af alle. Ydmyghed betyder du er i stand til at erkende, at der er ting selv du ikke ved.

– Hvordan vil du lære mere hvis du allerede har lukket af for at lytte ?

Der er andre løsninger på en udfordring end den eller dem du lige har valgt uanset om du mener der ikke er flere løsninger. Her er det ofte en form for stædighed der optræder. Slip stædigheden og lyt til andre, måske de lige har en løsning du ikke selv havde tænkt på, og det er intet nederlag at de fandt en løsning frem for dig selv. Tag ydmygt imod deres løsning når du kan se de har ret.

Lyt til andre, det betyder at du faktisk skal lytte og ikke bare vente på vedkommende bliver færdig med at tale, så du kan fortælle dit, som du så brændende hellere ønsker at fortælle.
At virke interesseret i det den anden snakker om vil øge den andens respekt for dig hvilket er en ret stor ting at opnå.
At du har en kæmpe stor viden på et område er bare godt, men det betyder ikke du behøver at blæse det hele af på en gang til en der blot spurgte om lidt af det du ved noget om. Lyt og fortæl kun det den anden faktisk søger hos dig.
At holde stædigt på dine holdninger er ikke ydmyg, er du uenig i det den anden siger til dig, kan du istedet sige at det lyder interessant og at du vil lade det komme tvivlen til gode, eller at du vil tænke over det. Der er ingen grund til en diskusion over et emne, du ved der ikke kan blive enighed om lige nu. Du bør tænke over det den anden sagde.

Aldrig såre nogen bevidst
Hvis du ved en bestemt handling bevidst vil såre en anden, så vil det sænke dit spirituelle niveau meget, og det vil ramme dig selv en dag, husk igen loven om, Det du gør mod andre vil blive gjort imod dig. Hvis du utilsigtet kommer til at fornærme eller såre nogen, er det ikke med vilje, det er en konstatering den anden har gjort sig.

Vær opmærksom på nogen faktisk kan lide at lade sig fornærme eller såre, det er en måde at søge opmærksomhed på, som man ikke bør give mere opmærksomhed overhovedet, for det vil blot skabe et scenarie der kan trække dig ned på dette lave niveau.

Ærlighed
Lyt til dig selv, vær kun i situationer du har det godt med, det vil skabe positive ting i dit liv, og alt omkring dig. Vær ærlig over for dig selv og alle andre, kan nogen ikke tåle det, er det jo deres opfattelse, på sigt vil selv de respektere dig for din ærlighed.

Positivt sind
Sæt dig en dag i et rum eller i naturen alene og bare lyt til dine tanker, er de negative så læg mærke til hvad det er for negative tanker og prøv at spore dig ind på hvorfor de dukker op, måske der er ting i dit liv du skal have ændret, f.eks. arbejdet er træls, irriterende mennesker, ikke tid nok til det du gerne vil, økonomi osv.
Der er altid en årsag til disse tanker, og disse årsager skal du få løst, du kan ikke udvikle dig spirituelt med problemer som hindre positiv tankegang. Ihvertfald skal du blot lade tankerne komme og bare undersøge dem, aldrig reagere på negative tanker for det gør dem magtfulde og du får store vanskeligheder med at slippe dem igen. Det er muligt at få kontrol over negative tanker, desto mere positivt du tillader i dine tanker desto mere vanskeligt er det for negative tanker at få nogen effekt. Start med at rydde op i de ting der skaber de negative tanker. Selv umenneskelig stor økonomi med regninger du ikke kan betale længere, kan løses.
At løse alle ens problemer på en dag kan være et alt for stort mål, og du vil føle du fejler gang på gang, og så har vi det negative igen.

Sæt dig nogle simple mål hver dag, lidt efter lidt, f.eks. gøre bilen ren imorgen, en anden lille ting næste dag. For hvert af disse mål har du udført dagens opgave, måske der er tid til en ekstra opgave og det er jo bare godt.
Som dette skrider frem skal du forestille dig noget du glæder dig til, noget der gør dig glad. Dette vil fremme de positive tanker, og dermed dig selv.

“Du kan jo også tænke over, om du kan møde nogen irriterende mennesker eller oplevelser hvis du ikke lader dig blive irriteret af dem”

Det samme gælder med alle begreber som f.eks. frygt. Når du får dette integreret i dit sind og tankemønster, så bliver livet altså bare lettere og langt mere positivt. Når en eller anden kaster sin bil ud foran dig i trafikken, ja så træder du da bare på bremsen som er der netop til et af de formål, der er ingen grund til at råbe ad vedkommende eller blive sur og tillade negative tanker at få magt i dig, det er og bliver den vedkommende der laver en handling der kan være farlig, men du ændre intet ved den handling fordi du lader dig rykke ned på et meget lavt niveau og råber og skriger dytter helt vildt osv. forfølger vedkommende og vil lære dem hvordan man kører bil osv. NEJ, forhold dig positiv i tankerne, sørg du bare for du selv køre ordentligt. Hvis du er på vej et sted hen og der tilsyneladende er trafikprop eller en bil foran dig kører meget langsomt, så forhold dig roligt uanset hvad, alt er til for en årsag: har du nogensinde tænkt på hvis du ser et biluheld, at det kunne være dig der var indblandet havde du blot ikke været bremset af denne mystiske langsomme bilist eller den trafik prop. Eller bare køen i supermarkedet ?

“Tålmodighed”, du skal nok nå frem, har du nogensinde stået så længe i en kø i supermarkedet at du ikke nåede hjem i seng ?

Eller måske hørt om personer som ikke nåede ud af supermarkedet inden det lukkede fordi andre havde sinket dem lidt ?

Nej, så tag det bare helt roligt, du skal nok nå det hele, hvis ikke i dette liv, så i de mange andre.

Dette er en anden måde at takle det på, og det samme gælder uanset hvor du færdes, uheld sker, folk kommer til at gøre ting utilsigtet fordi sådan er det bare, men oftest er det ikke med vilje, derfor bør man ikke gøre det værre end det er. Negativitet breder sig lynhurtigt til alle, derfor bør man heller ikke gå rundt og fortælle negative historier, fordi det skaber frygt og mange flere negative historier.
Fortæl hellere om det positive du har oplevet i stedet, og det vil sprede sig endnu hurtigere fordi det faktisk gør folk glade at høre en god oplevelse.

Positive tanker øger din energi frekvens
Det er ok at skælde ud et øjeblik, men så skal den også stoppe der, hurtigt tilbage i positiv tankegang, og nævn ikke det negative tilfælde for nogen igen, sådan holder man det negative på afstand.

Gør gode handlinger igennem din adfærd
Hvis du ser noget der er i uorden så gør noget ved det hvis det er i den magt.
Du kan gøre noget godt for en person, et dyr, eller noget godt for naturen, f.eks. ligger der lige et stykke skrald, kunne du jo godt hjælpe det hen hvor det hører til.
Hvis alle gør sådan, bliver det hurtigt et rart, rent og fint sted at være.
Du behøver ikke fortælle om alle disse gode handlinger til dine venner, familie osv. bare gør det, dem for oven ser det, og det tæller langt mere.

Tilgiv alt
Dine tanker bruger af din energi, derfor er det bedst at udnytte dem til noget konstruktivt du selv bliver meget glad for.
Men hvis nu nogen har gjort noget mod dig, og du bliver hængende i de tanker, så bruger du din energi på det istedet, og du vil få svært ved at skabe positive dejlige ting i dit liv.
Sket er sket, og alle handlinger for eller imod dig, var ment til at ske så du kunne udvikles til den person du er idag.
Derfor i dit sind, tilgiv alt, kom videre med dit liv, ubetinget.

Lyt til andre, det kunne være du lærte noget nyt
Stædighed kan være godt, hvis det bruges konstruktivt.
Selvom du ved meget, og helst vil tingene som du ser dem, så kan det være en god ide at lytte til andre, du kan jo risikere at lære noget nyt.
Så hvis nogen siger noget der er helt imod hvad du synes, kan du jo godt holde fast på dit, men stadig være åben overfor at der kan være noget om det de andre siger også.

Ego´et, og det højere jeg
Vi består af vores højere jeg, og vores ego.
Ego´et har den højeste stemme, vil søge at fortælle dig at alle andre er imod dig, og kun vil noget ondt. Egoet vil kontrollere dig med frygt.

Dit højere jeg, har den mindste stemme, og vil søge at fortælle at alle andre er med dig, og de kun vil dig noget godt.

Selvom ego´et har den højeste stemme er det op til dig at vælge hvem at lytte mest til.

Lytter du til ego´et er det sådan en verden du vil opleve.

Lytter du til dit højere jeg, er det sådan en verden du vil opleve.

Jalousi
Når man er bange for at miste, så kan der opstå at man prøve at holde fast i det man er bange for at miste ved f.eks. at true, og skabe frygt.

I parforhold er jalousi et problem parforholdet har, ikke kun den ene person, man kan enten kommunikere om det, eller finde en terapeut som kan hjælpe med at løse det.

Jalousi vil klart skabe frygt hos dig selv, og andre, og frygt er det modsatte af spirituel.

Prale
Føler du behov for at fortælle andre hvor meget du har, eller hvor mange gode handlinger du har gjort, så er det med til at sænke din spirituelle udvikling.

Drama og diskution
Det er meget naturligt at diskutere emner, således kan man jo opnå større fælles enighed om de omgivelser og situationer vi befinder os i.
Men hvis man diskutere kun for hele tiden at holde på sit, er dette ikke konstruktivt, og vil sænke dit spirituelle niveau.
Nogle kan godt lide drama, og måske holder de det til en gyserfilm, men når de skaber det i omgivelserne, er det også noget der sænker deres spirituelle udvikling.

Alkohol
Hver eneste gang du drikker alkohol bedøver du dit sind, og mange funktioner og egenskaber sættes ud af kraft, kort sagt så bedøver du din personlighed, dette er meget dårligt for din udvikling fordi du nemt kommer til at sige eller gøre ting du normalt aldrig ville gøre, andre kan tabe meget respekt for dig, og dagen efter skal du måske undskylde. Det er her du skal lære at handle fornuftigt.

Eksempler og råd der kan gøre forståelsen nemmere:

Hvis du er ude af stand til at blive irriteret, kan du så møde irriterende personer eller begivenheder ?

 • Hvis du er ude af stand til at føle frygt, kan du så møde noget frygteligt ?
 • Lige tiltrækker lige
 • Succes tiltrækker succes
 • Fiasko tiltrækker fiasko
 • Det du tænker skaber simpelthen begivenheder i dit liv, frygter du noget så tiltrækker du det, derfor tænk på og forestil dig hvad du gerne vil have i dit liv for det tiltrækker du også.
 • Tænk lidt over det, for det er med begreber som disse din personlighed bliver meget mere positiv og meget mere forstående. Find din egen måde at udvikle dig på, der findes utallige, dem beskrevet her er blot eksempler.
 • Hvis nogen angriber dig verbalt og kalder dig en idiot eller ligende, så bør du bare bøje af, glem din stolthed eller hvad det nu er, bare sig, “nå, jamen hvis du synes det så er det jo din holdning”. Ingen grund til krig fra din side af. Til sidst vil den anden part trække sig og finde et nyt offer.

Hvis der hele tiden kommer nogen hen til dig og siger noget negativt, så kan du jo bare reagere på det ved at sige noget sjovt om det negative, så vil disse personer hurtigt søge nogen andre at søge opmærksomhed ved igennem deres negative fortællinger.

Eller hvis nogen råber ad dig, og siger “Jeg slår dig sku ihjel !!”, så kunne du prøve at tage den helt med ro og sige “Ved du hvad, jeg tilgiver dig”. 🙂
Det er noget hen af det værste der kan ske for en der angriber, at der ikke reageres som vedkommende ønsker det. Snart vil den vedkommende finde en anden at forsøge sig på.

 • Det vil være klogt, at erkende vi ikke ved alt, men hvis vi ikke lytter til andre, hvordan vil vi så være i stand til at lære mere ?
  Lyt til andre, fordi dem der gerne vil lære os noget vil begynde at synes det er spild af tid at lære os noget nyttigt når vi ikke lytter.
 • Det er helt alene dit ansvar at udvikle dig spirituelt, ingen behandler kan øge din energi eller pludselig gøre dig spirituel. Det kan du kun selv gøre, det dit ansvar.

– Ingen krystaller, eller sten vil sikre dig at din energi øges, det kan kun du selv sikre dig i dit sind og tanker, gennem spirituel udvikling. Hvis en bestemt sten eller krystal kan have indvirkning på dine tanker fordi du selv tror på det, kan det godt være en vej.

– Når du har dygtiggjort dig indenfor et bestemt område du elsker at have med at gøre, så gør du dig samtidig til et redskab for dine omgivelser, så vil Gud om man vil simpelthen bruge dig til det du er god til, og det du elsker at lave.

“At være spirituel betyder at du er ubetinget fri, og det kan skabe de bedste resultater i dit liv, og ved dem omkring dig. Desto flere spirituelle mennesker der opstår i denne verden, jo bedre vil verden blive”

Kollektiv bevidsthed
Du er et menneske der faktisk opfanger tanker gennem det der kendes som kollektiv bevidsthed, altså andres tanker, hvis der er flest der udsender negative tanker, så vil du også modtage flest negative tanker.
Ved at der kommer flere positive tanker og løsninger ind i den kollektive bevidsthed vi alle tapper ind på, vil der opstå flere positive tanker til alle andre.

Det er op til dig hvad du vil tro på, og hvordan du vil leve dit liv, dog husk at det der gælder for alle væsener uanset hvor i universet de er:

– DET DU GØR VED ANDRE, VIL ANDRE GØRE VED DIG –