Kunstige sødemidler ødelægger langsomt nervesystemet og reducerer livslængden

25. september 2018 Slået fra Af Viktor

Coca Cola Zero, Sprite og andre produkter sænker direkte produktionen af adrenalin, hvilket direkte sænker ens levetid, og et stof fra aspartam kaldet ”diketopiperazine” er fundet at være kræftfremkaldende i nervesystemet.

Aspartam bruges flittigt i produkter fra Arla som levere vigtige fødevarer til os. Aspartam bruges i Sushi-pakker fra Lidl, Føtex og andre supermarkeder. Du skal se dig godt for når du handler produkter for aspartam er en industri som sniger sig mere og mere ind i vores produkter.

I Sushipakkerne i supermarkederne er der BÅDE sukker og flere kendte farlige kunstige sødemidler i samme produkt, hvorfor er der både sukker og kunstige sødemidler i?, godt ubesvaret spørgsmål.

Reducerer produktionen af dopamin
En undersøgelse fra 2013 viser at aspartam i de mængder der f.eks. findes i én 33cl Coca Cola Zero eller Sprite Zero, ved langvarigt dagligt indtag mindsker produktionen af dopamin som mindsker produktionen af noradrenalin som mindsker produktionen af adrenalin.

I en tidligere artikel har vi beskrevet hvor vigtig adrenalin er for helbredet. Adrenalin hæmmer f.eks. dannesen af kræftceller, hvor omvendt mangel på adrenalin langsomt fører til især kræft og nedbrydning af hele kroppen.

Reducerer produktionen af serotonin
Det kunstige sødemiddel aspartam mindsker også produktionen af serotonin som er kroppens ”lykkestof”, som også gives til mennesker med depression, fordi mennesker med depression ofte har lave værdier af serotonin. Dermed kan daglig indtagelse af aspartam føre til depression.

Kræft i det centrale nervesystem
I en tidligere artikel har vi beskrevet at aspartam fører til psykiske lidelser. Undersøgelser viser at det kræftfremkaldende stof “diketopiperazin” dannes når aspartam er i forbindelse med vand, som f.eks. sodavand, saftevand. Diketopiperazin har kræftfremkaldende effekt i det centrale nervesystem.

Undgå aspartam hvis du er psykisk syg
Hvis du har en psykisk lidelse bør du helt undgå kunstige sødemidler som aspartam, da det kun gør tilstanden værre og øger risikoen for flere lidelser.

Sport og aspartam, meget farligt
Daglig indtagelse af kunstige sødemidler som aspartam, kan altså sænke produktionen af adrenalin og stoffer som gør en aktiv, og øger lysten til at være aktiv. Indtager man kunstige sødemidler sammen med hård fysisk motion er der øget risiko for udvikling af livsfarlige lidelser som ALS og MS, da nervesystemet kan få et chok af lavt blodsukker og akut begynde at omdanne omkringliggende myelin ved nervebanerne til sukker, ganske enkelt fordi man ikke giver kroppen det den har brug for. Når kroppen først har begyndt processen at omdanne myelin til til energi er den svær at standse igen, læs mere om det her;

Blodtyper og aspartam
Blodtyperne adskiller os i høj grad, og herunder ser vi hvad aspartam har af effekt i hvilke blodtyper;

  • Blodtype O og AB
    • Metaboliske rate (stofskifte) nedsættes = forøgning af kropsvægt.
  • Blodtype A og B
    • Proteiner klumper sammen. Fordøjelse hæmmes og proteiner kan ikke optages korrekt = tab af muskelmasse og langsom destruktion af nervesystemet.

Reddigselv.dk har en årelang samlet videnskab fra forskningsinstitutter verden over, hvad angår blodtyper og kost/personligheder. Selvom danske forskere afviser blodtyper har noget med noget at gøre, så er det langt fra sandheden som forsøges skjult i Danmark af professorer, læger m.fl.

 

Kilder;

  • Blood types and aspartame
    • http://www.dadamo.com/typebase4/depictor5.pl?40
  • Artikelbillede fra Pizabay.com