Kosttilskud med multivitaminer og mineraler forlænger livet

25. september 2018 Slået fra Af Viktor

Kroppens alder kan måles på længden af telomer, som kort sagt er proteinstrukturer der dækker enderne af kromosomerne og beskytter kromosomerne mod skader som medfører aldring.

Introduktion
Jo mere man indtager af  multivitaminkosttilskud af den rigtige slags, desto længere vil ens krop være ung og leve længere. Aspartam og kunstige sødemidler forkorter livet gennem aldring af kroppen (-*6). Din kost og personlighed har indflydelse på ungdommeligheden af din krop, som kan måles på længden af telomerne i din krop.

Det er konkluderet at længden af telomerne er relativ til kroppens alder og tilstand;

 • Lange telomer = ung krop i god tilstand
  • Lange telomerer ses hos individer som ser unge i høj alder
 • Korte telomer = aldret krop i nedbrydende tilstand
  • Kræft opstår let når telomerne er korte

En kopi af en kopi
Kroppens celledeling og DNA kopiere hele tiden sig selv, og hver gang bliver telomerne kortere, medmindre kroppen er behandlet godt og får de næringsstoffer den har brug for, samt at man lever et liv med mental stabilitet som mindsker oxidativ stress.

”Kosttilskud med multivitaminer
og mineraler forlænger livet”

Forlæng dit liv
Mange videnskabelige undersøgelser har allerede konkluderet at livet er længere og bedre hos de individer som tager multivitamin og mineralkosttilskud samt andre terapeutiske midler.

En videnskabelig polsk undersøgelse fra 2017 konkluderer at, jo større indtag af vitaminer og mineraler fra multivitaminkosttilskud tilsvarende forlænger telomerne, og dermed vil fysisk udseende og sundhedstilstand af individerne som indtager større mængder vitaminer og mineralkosttilskud også være væsentlig bedre end dem som ikke tager multivitaminkosttilskud. (-*2)

En undersøgelse fra England i 2008 konkluderer at jo højere mængder D-vitamin kroppen indeholder desto længere telomerer, og dermed mindsket aldring. (-*3)

En amerikansk undersøgelse fra 2012 konkluderer at en korrekt kost som indeholder fedt, proteiner, vitaminer og mineraler, og især gode mængder antioxidanter m.fl. kan beskytte telomernes længde og dermed forlænge livet. (-*4)

Hvad er et godt multivitamin og mineralkosttilskud?
Kroppen kopiere sine celler ved at bygge nye celler kopieret fra de gamle celler. Celler er bl.a. opbygget af mineraler, mangel på mineraler giver dårlig og mangelfuld opbygning af nye celler. Kroppen skal bruge over 70 forskellige mineraler og helst i kolloid form. Langt de fleste metalliske mineraler er giftige for menneskekroppen, og mange multivitaminkosttilskud indeholder chelaterede metalliske mineraler.

Kroppen kan selv danne flere typer B-vitaminer i tarmene, men B-vitaminer er utrolig skrøbelige og kan dræbes af oxidativ stress fra angst, stress, depression, og forkert kost. Derfor bør man supplere med alle kendte vitaminer hver eneste dag, hvis man vil være sikker på kroppen har alle vitaminer til rådighed. Undersøgelser har vist at megadoser af vitaminer er helbredende.

CoEnzyme Q10 er en meget stærk antioxidant som sammen med med mineralet Selenium forlængede livet betydeligt hos ældre i en Svensk undersøgelse.

De eneste mest komplette kosttilskud vi kender til er Livs Energi Maxi og eller LivsKilla Komplett fra Golden-products i Sverige. Begge kosttilskud indeholder alle vitaminer, alle 70+ kolloide mineraler, CoEnzyme Q10 og bioflavonoider i store doser, som tilsammen giver kroppen alt hvad den har brug for fra et multivitaminkosttilskud til en overskuelig pris.

Livs Energi Maxi og LivsKilla Komplett er kosttilskud fra Amerika importeret til Europa og solgt lovligt via. Sverige til danskere. Livs Energi Maxi og LivsKilla Komplett er ikke tilladt at sælge til mennesker i Danmark fordi begge kosttilskud har helbredende effekt, hvilket i Danmark kun er tilladt lægemidler, ref. Dansk lægemiddellov. Begge kosttilskud er godkendt af EU, det er kun Danmark som har en særlov der hindre danskerne i at købe dem i Danmark. Kan købes hos Golden-products.eu

Andre multivitamin-produkter vi har studeret indeholder lavere doser af vitaminer og mineraler, og kun meget få af dem indeholder alle 70 kolloide mineraler. Skulle man finde alt det som er i Livs Energi Maxi og LivsKilla Komplett i andre kosttilskud er det fordelt på flere forskellige kosttilskud og prisen stiger let 3-4 gange. Andre kosttilskud indeholder også andre midler som sikre du får diarre skulle du forsøge at indtage større doser, og meget ofte er der anvendt kunstige sødemidler som mindsker længden af livet. (-*6)

Det er op til dig hvilke kosttilskud du vil bruge eller synes er tilstrækkelige til dig, dette er blot råd og oplysning til dig.

”Mennesker er individer,
som skal have individuel kost”

Hvad er en rigtig kost?
Det er utopi at tro en kost som virker for ens ven eller veninde også vil virke for en selv. Hvis du vil give din krop en kost som er rigtig for lige netop din krop, skal du analysere følgende;

 • Din blodtype, inkl. rhesus faktorern
  • Din blodtype er afgørende for hvilke tarmfloraer du har og dermed hvilken kost som er god for lige netop din krop.
  • Tarme og sind er forbundet, og japanske forskere har allerede skemalagt millioner af menneskers personlighed ud fra blodtypen. Din blodtype har indflydelse på din mentalitet.
  • Din Rhesusfaktor spiller en væsentlig rolle i din mentalitet og dermed din fysiske krops funktion.
 • Sæson for din fødsel
  • Utallige forskere har også skemalagt personligheder ud fra sæsonfødsler, endda hvilke lidelser mennesker statistisk er mest udsat for ud fra sæsonfødsel.
  • Din mentalitet er utrolig påvirket af hvilken sæson du er født. Videnskaben kalder det sæsonfødsler, andre kalder det Zodiacs (stjernetegn).
 • Din mentalitet
  • Er du meget rolig eller har du stort temperament?

Mentaliteten får ofte sit udspring i Solar Plexus hvor maven og øvre fordøjelse foregår. Jo kraftigere personlighed desto stærkere Solar Plexus og dermed surere mavesyre og hurtigere fordøjelse, sådanne personligheder får meget lidt energi ud af vegetabilsk kost, og er ofte mere velfungerende på tungere kost som kød, høj fedt og høj protein.

Kunstige sødemidler korter livet af
Flere undersøgelser har vist at Aspartam og andre kunstige sødemidler forkorter telomer og hæmmer genet SIR1 (Sirtuin 1) som er genet forbundet med langt liv, fordi genet SIR1 hæmmer elementer i kroppen som giver inflammation som giver oxidativ stress som nedbryder kroppens celler hvilket ses som aldring.

Sukker kan være godt, for nogen
Kroppens celler lever udelukkende af glukose (sukker). Jo stærkere en mentalitet desto mere nerveaktivitet og dermed et større behov for glukose som kan fåes hurtigt fra sukker.

Lav blodsukker er meget farligt og bør undgåes, ellers kan nervesystemet gå i chock og skabe nedbrydende nervelidelser som f.eks. Multipel Sklerose og ALS, læs mere;

En amerikansk undersøgelse fra 2016, fandt at sukker kun fører til kortere telomer hos nogle individer og at andre faktorer er mere sandsynlige for de kortere telomer. Sådan en undersøgelse er netop en indikator for at nogle individer sagtens kan indtage større mængder sukker end andre kan, uden det forkorter telomerne.

Blodtype O, Rh+ født i sommersæsonen er statistisk en af de mest temperamentsfulde personligheder som har en konstant nerveaktivitet via. tanker og øget opmærksomhed på omgivelserne og mange flere faktorer. Temperamentet opstår især når blodsukkeret bliver lavt, så har man ovenstående kombination kan man altså tåle og bruge mere sukker i kroppen end en blodtype A, rh- født om vinteren eller foråret, da denne kombination giver den mest rolige personlighed. Der er stor forskel på mængden og typen af stresshormoner i forskellige blodtyper hvilket direkte påvirker personligheden.

Blodtyper og personligheder er noget Reddigselv.dk har specialiseret sig i gennem mange år.

Ovenstående faktorer spiller en absolut væsentlig rolle for hvilken kost du skal give din fysiske krop for at den kan leve længe og se ung ud længe.

Læs mere uddybende artikler om ovenstående her;

Hvad er telomer?
Telomerer er beskyttende nukleoproteinstrukturer, der dækker enderne af lineære kromosomer. En telomer er en gentagen basesekvens, der udgør kromosomers ender. Telomererne er små forlængelser på enden af alle kromosomer, og de bliver kortere, for hver gang cellen deler sig. Når telomererne når en kritisk længde, rinder det genetiske ur ud, og cellen dør, aldring er i gang. (-*1).

Kilder;

 • (-*1) Wikipedia.com
 • (-*2) Mineral and vitamin consumption and telomere length among adults in the United States.
  • Pol Arch Intern Med. 2017 Feb 2;127(2):87-90. doi: 10.20452/pamw.3927. Epub 2017 Feb 2.
 • (-*3) Higher serum vitamin D concentrations are associated with longer leukocyte telomere length in women
  • From Twin Research and Genetic Epidemiology, St Thomas’ Hospital, King’s College, London School of Medicine, London, United Kingdom. 2008.
 • (-*4) Telomeres, lifestyle, cancer, and aging
  • Masood A. Shammas, Harvard (Dana Farber) Cancer Institute, Boston, Massachusetts, USA. 2012.
 • (-*5) Sugary beverage and food consumption, and leukocyte telomere length maintenance in pregnant women
  • Center for Health and Community, School of Medicine, University of California, San Francisco
  • School of Public Health, University of California, Berkeley
  • Department of Psychiatry, University of California, San Francisco
  • Department of Biochemistry and Biophysics, University of California, San Francisco. 2016.
  • I denne artikel er der nævnt produkter som kan tolkes som reklame, men det er ment som ren oplysning til dig. Reddigselv.dk sælger ikke kosttilskud.
 • (-*6) New clinical findings on the longevity gene in disease, health, & longevity: Sirtuin 1 often decreases with advanced age & serious diseases in most parts of the human body, while relatively high & constant Sirtuin 1 regardless of age was first found in the hippocampus of supercentenarians.
  • Heart Disease Research Foundation, USA.. 2011.
 • Artikelbillede fra Pixabay.com