Kontroller sindet med gammel magisk viden

25. september 2018 Slået fra Af Viktor

Dette er den første serie af øvelser der vil give dig kontrol over dine egne tanker.

Uanset hvilke “lidelser” denne verden har givet dig som titel. Uanset hvad du tror om dig selv, som sikkert er på baggrund af andres meninger. Uanset hvad så kan jeg nu fortælle dig du er et væsen med et stort sind. Dit sind er stort. Det er så stort med så mange tanker det er ganske vanskeligt at være i denne verden. Du har været her længe. For nogen har det indtil nu været rigtig hårdt. Det er tid til at gøre brug af dine styrker. Den største styrke DU HAR er dit sind, dine tanker. Et redskab er det. Dine tanker er så mægtigt et redskab at de enten kan skabe eller ødelægge alt for dig. Medicin vil for altid hindre dit sind i at udvikle sig. (er du på medicin skal du søge hjælp ved nogen der kan hjælpe dig korrekt ud af det, hvis du vil udvikle dine ægte evner).

Det er dig der er vigtigst for dig. Andre mennesker kan sagtens klare sig selv. Dine børn bliver svage når du viser svaghed. Dine børn vil altid prøve grænser med dig, ligesom alt andet og andre omkring dig. Svaghed er at gå imod sin egen vilje. Din intuition, din mavefornemmelse guider dig altid, så lyt til den, føl den, vælg handlinger udfra den. Hvis nogen spørger dig om noget du ikke har lyst til, og du gør det alligevel, kan du mærke det i kroppen. Du er blevet kontrolleret af en anden fordi du var for svag til at sige nej. At sige nej er ikke at såre andre. Andre såre sig selv ved åbne muligheden for at du siger nej. De må klare sig selv og ofte kan de sagtens det. Det jeg taler om er vampyrdelen i alle mennesker som altid søger selskab af andre fordi de ikke kan være alene. En vampyr finder altid dem der ikke har styrken til at sige nej og så mister man livsenergi til vampyren og man føler sig fysisk udkørt og træt. Kort fortalt; en vampyr er et individ der suger energien ud af dig gennem manipulation, spekulation, diskussion, altid ringer til dig når du ikke har lyst osv. Det vil jeg skrive meget mere om senere.

Du skal herske dine egne tanker
For at benytte dine tanker i en positiv og meget skabende retning, for dig, skal du lære at herske over dine tanker ellers hersker de over dig med negative følger for dig, din krop, alt omkring dig.

Det kræver øvelse at blive mester. En mester er blot en der mestre sit eget liv. Religion, spiritualitet, uanset din trosretning kan du blive mester i dit eget liv og tage kontrol over dine egne tanker, dit eget liv. Det er vejen til lykke i dit sind. Det er vejen til selvsikkerhed, styrke og succes.

Du er din egen chef. Kun du bestemmer stien du skal gå på. Denne verden består af væsener, mennesker som vil forsøge at styre dig, bruge dig til deres egen vinding ofte med et venligt smil men en måske meget sur reaktion når du siger nej til dem. De er mestre i at udnytte din svaghed til ikke at sige nej. De kalder dig en dårlig ven/veninde når du ikke adlyder deres “forslag” osv. Du skal tjene KUN DIG. Når du tjener kun dig vil andre manipulatorer/vampyrer finde andre ofre. Husk min ven; en ægte ven er der for livet uanset dine handlinger.

Alt i dit liv styres og opfattes af dine egne tanker og handlinger. Alt omkring dig reagere som respons på dine tanker og handlinger. Ved at vide dette og øve dig kan du beregne og forudse enhver reaktion for hver handling du foretager dig. Det er kontrol du kan bruge til alt du vil. Dog vil kontrol over andre individer ofte have negative følger.

I dag er der foredrag om at slippe kontrollen og lade sig blæse med vinden af tilfældigheder. Det er dit valg. Jeg personligt synes det er en stor fejl. At overlade sig selv til tilfældigheder er netop at blive kontrolleret af andre. Det ved jeg er fakta der kun kan føre til frygtelige lidelser først i sindet derefter i den fysiske krop. Valget er dit. Jeg tilbyder dig redskaber til at kontrollere dit eget liv, dine egne tanker, dine egne valg, dit eget helbred.

Du skal dog vide og forstå at alle dine valg, alle dine tanker har konsekvenser for dig og alle omkring dig allerede nu. En vigtig viden er at vide “Det du gør for andre vil andre gøre for dig”. Et pendul der støder ind i et andet pendul VIL bestemt blive ramt tilbage af det andet pendul, og omvendt, indtil al kræften er opbrugt. Vær mod andre som du vil de skal være mod dig. Alt er relativt undtagen tiden.

At omtale noget er at blive i noget. Har du angst, depression, stress vil du højest sandsynligt blive ved at holde liv i det i dig. Indtil du går på en selvskabt vej der kun indeholder hvad du forestiller dig. Tænk ikke på en giraf vil straks skabe billeder og tanker i dit sind af en giraf. Det vil blive beskrevet meget mere i næste øvelse.

Dine tanker skaber alt omkring dig. Ofte er dine tanker fyldt med ligegyldige ofte negative tanker som skaber dårlige ting for dig hele tiden.

Du er selv herre og modtager af alt du gør. Jeg giver dig blot information der kan give dig kontrollen i dit eget liv.

En advarsel. Mange sidder i dårlige kærlighedsforhold. Fokuserer du på et bedre helbred uden at være specifik skal du vide at dette kan medføre drastiske og nødvendige ændringer i dit liv som kan føre til forholdets ophør, fordi det var selve forholdet der hindrede dit gode gode helbred. Ved at miste noget, kan opfattes som man er blevet godkendt til noget bedre.

Sådan starter du med at mestre dine tanker, første øvelse:

Dette vil være den første øvelse du skal lave i en hel uge, én gang om dagen, enten morgen, middag eller aften.

1. Læs alle punkter inden du går i gang

2. Sæt en timer, vækkeur, æggeur til 15 minutter

3. Sæt dig på din sengekant, ret op. Ligesom i gamle dage i skolen. Hold knæ tæt sammen. Hold hænder i dit skød.
(kan du ikke sidde op, så læg vandret indtil videre)

2. Luk øjnene

3. Træk vejret ind gennem næsen, dybt ind, hele brystkassen skal fyldes med luft

4. Pust luften ud gennem munden som du ville puste et stearinlys ud, dog i den dobbelte tid af indåndingen.

5. Du skal lade alle tanker komme og gå, ignorer dem fuldstændigt uanset karakter og styrke.

Træk vejret ind på f.eks. 2 sekunder og pust ud på 4 sekunder. Bliv ved med det indtil timeren giver lyd.

I denne øvelse vil du lære dine tanker at kende. Efter en uges øvelse hver dag ved du nu hvilke tanker der fylder dit sind mest. Du kan med fordel lave en “sort bog” hvor du skriver dine tanker ned. KUN DU må læse denne bog, gem den godt. Ofte vil negative tanker miste deres styrke ved at blive skrevet ned, for så er de afsløret.

I mellemtiden skal du vide dette om din fysiske hjerne
Hjernen skal bruge ilt for at fungere korrekt, korrekt vejrtrækning er den eneste måde at få ilt nok til hjernen;

Korrekt vejrtrækning foregår med mellemgulvet, også kaldet at trække vejret med maven. Nogle mennesker trækker vejret det sidste stykke med skuldrene, og det kan observeres i et spejl om man gør det, og er det tilfældet skal det øves at trække vejret med kun mellemgulvet (diapragma) og maven. Det kan gøre f.eks. ved at lægge sig på gulvet, læg en hånd på brystkassen og en hånd på mellemgulvet ved øvre mave, og når du trækker vejret ind er det kun hånden på mellemgulvet ved øvre mave der må gå op og ned som du trækker vejret. Når dette mestres, kan der trænes korrekt åndedræt siddende, stående og senere gående som kan være lidt af en udfordring for nogen, men øvelse gør mester. Husk altid at stoppe med åndedrætøvelser hvis man bliver lettere svimmel, for så er det tegn på alt for meget ilt i blodet som får blodåre til at trække sig sammen, også i hjernen.

Hypothalamus i hjernen styrer dit liv gennem dine sanser
Hjernen indeholder et center kaldet “Hypothalamus”. Dette center styrer humøret, følelser mm. Centeret sørger også for fysisk udskillelse af væksthormoner. Centeret styres også omvendt af begivenheder omkring kroppen; lyde, duft, syn, fysisk berøring som alt sammen leder til udskillelse af hormoner som har forskellige virkninger i den fysiske krop.

Duft er skabende eller destruerende i kroppen
Når en dufts molekyler kommer ind gennem næsen, bliver de fanget af olfaktoriske membraner, hvor de kommer i kontakt med flere hundrede millioner nerveceller som udskiftes hver 28 dag. Fra nervecellerne sendes der elektriske signaler til gustatorisk center hvor man får fornemmelsen af smag, og til Amygdala som er hukommelsen for følelser og den del af hjernen der er i direkte forbindelse med hjerte rytme, blodtryk, vejrtrækning, hukommelse, stress niveauer og hormon balance.

Dufte fra forskellige planter kan give meget langt liv, (evig ungdom)

I hjernen findes et center kaldet “det limbiske system”, dette center styrer produktionen af hormoner, nærmere væksthormoner og Thyroid-hormoner. Disse hormoner er direkte med til at gendanne DNA i kroppen så det bliver så fint som muligt. Ved at dufte til f.eks. æteriske olier af terapeutisk kvalitet, så kan man stimulere dette center til at producere bestemte hormoner og dermed faktisk holde sin krop ung meget længe.

Alle sanser har effekt i kroppens helbred
Hukommelse i vores sind er ofte sat sammen med oplevelser sammen med tilhørende dufte, ting man har set, mærket og hørt. Sanserne som opfattes gennem den fysiske hjerne er dermed aktiverende for bestemte følelser, tanker og oplevelser som er lig med hvilke hormoner der bliver udskilt i kroppen.

Naturen har dejlige ægte skabende dufte, farver og lyde
En tur i naturen kan være langt mere helbredende for ens krop og sind end de fleste ved. Duften af ægte blomster, planter, træer kan få kroppen til at udskille hormoner der er meget positive for helbredet. Farven i naturen er ikke bare farver. Forskellige farver har forskellige virkninger i kroppen.

Den syntetiske verden har modsat effekt
Syntetiske dufte benyttes i stor stil i parfumer, deodoranter, sæber mm. Syntetiske dufte kan skade duftopfattelsen i hjernen og dermed have skadelig effekt på hormonproduktion i kroppen som resulterer i fysisk skade i kroppen. Lyden af trafik, synet af kun beton og asfalt kan ligeledes have negativ effekt i kroppen.

Alt er dog meget individuelt og afhænger af hvilke minder man personligt selv har oplevet sammen med dufte, syn og lyde.

Tekanden med de mange minder
Hvis du har oplevet noget slemt i din barndom og samtidig kigget på en tekande. Så kan du være 100% sikker på, hver gang du ser tekanden vil den frembringe følelser som dengang i dig, enten bevidst eller ubevidst. Det kan kun tages væk ved nøjagtigt at vide hvad der skete i forbindelse med tekanden. Ellers vil det forfølge en resten af dette og de andre liv.

Musik er nøjagtig det samme. De er hvad man populært og professionelt kalder “Hukommelses-nøgler”. Altså nøgler til din hukommelse. Hver gang du hører et bestemt stykke musik, eller ser en bestemt genstand vil du blive mindet om en oplevelse du havde da du hørte musikken eller så genstanden. Det man kan gøre er at blive bevidst om det. Føle hvad man føler og herske over det. Bringe det frem i i sindet så man bliver bevidst.

Regression er en behandlingsform hvor en behandler netop finder frem til bestemte minder og disse hukommelses-nøgler for at du kan blive bevidst om dem så de ikke længere skader dit sind og krop. Hukommelses-nøgler kan medføre alle slags, og endda alvorlige, fysiske uforklarlige lidelser som sindet skaber. Regression kan derfor være en effektiv behandlingsmulighed og ikke bare et blik ind i underbevidsthedens mange liv.

Depression, stress, angst
Hvis man lider af psykiske udfordringer kan de på sigt måles fysisk i hjernen som skader eller svind af grå materie. Det er der nogen der er ledt til at tro er permanente skader. Det er forkert. Forskning i meditation har nu videnskabeligt bevist at kunne skabe mere grå masse i hjernen. Altså hjernen genskaber sig selv fysisk ved daglig meditation som øvelsen foroven. Daglig meditation på mindst 1 minut pr. år i alder er anbefalet. Hjernen er som en muskel så træn den og den vil udvikle sig. Der er undersøgelser der viser at spirituelle mennesker har flere hjerneceller så de bedre håndtere stress og generelt fungere langt bedre og er mere lykkelige end ikke-spirituelle mennesker. Spirituelle mennesker er nemlig meget bevidste om deres krop, derfor vælger de også en sundere kost som sikre flere næringsstoffer som er meget nødvendige for at hjernen fungere korrekt. Hjernen kan altså gendanne hjerneceller.

Indtag kun moderate mængder sukker
Drik kun f.eks. Cola med sukker efter et måltid. Aldrig på tom mave. Sørg for at spise med normal fedtindhold. Hjernen består af 75% kolesterol, fedt, mættet fedt. Mangel på fedt er destruktion af hjernen. Mangel på sukker medfører mangel på fedt i hjernen. Derfor altid moderat med al kost. Undgå alle former for kunstige sødemidler. Kun naturlig ægte Stevia er godt nok for kroppen.